Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 08 de Febrer del 2018
MÚSICA

La Capella dels Ministrers i Full Monty en l'Auditori

La Capella de Ministrers tancarà el festival “Arrels. Música, tradició i patrimoni”.“Arrels” s'endinsa en la revaloració de la música de tradició oral, cercant els vincles d'unió entre aquesta i les formes més arcaiques de composició

Aquest divendres 9 de febrer, a les 20:30 h, i com a tancament al festival “Arrels. Música, tradició i patrimoni”, organitzat per Capella de Ministres amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torrent, se celebra en l’Auditori de Torrent el concert “Arrels”, en el qual Carles Magraner, director de Capella de Ministrers, ens acosta a una nova proposta interpretativa de la música tradicional valenciana des de la perspectiva de la música històrica. Amb “Arrels” s'endinsa en la revaloració de la música de tradició oral, cercant els vincles d'unió entre aquesta i les formes més arcaiques de composició.

 

Cançons vocals i instrumentals de Picassent, València, Xixona, Carlet, Guadassuar, Morella, Vall d’Uixó, la Vilavella, de la Ribera, Alacant, Alcàsser, Xàtiva o Atzeneta del Maestrat conformen un món que revaloritza la nostra música de tradició oral i que Capella de Ministrers ens presenta amb tota la seua diversitat i riquesa, unint així el fràgil pont que separava la música antiga de la música de tradició oral. Per a açò, compta amb les veus del cantaor d’estil Josep Aparicio APA i de la soprano Elia Casanova, juntament amb nodrit grup de músics de primer nivell. 

 

I el dissabte, a les 20 h, l’Auditori de Torrent ens porta una divertida proposta de teatre musical. “Al nu! El Full Monty més divertit” té com a protagonista a un geni de la inventiva i de la imaginació, que aconsegueix embullar a tot aquell que té al seu abast per a dur a terme una idea, en principi una miqueta absurda, per a eixir de la crisi econòmica en la qual, com la majoria d'espanyols, es troba immers: penjar un video en YouTube fent un striptease.

 

Alguns dels millors èxits dels anys 70, 80 i 90, amb música i veu en directe, acompanyats per un fantàstic cos de ball, amaneixen la història i atorguen un gran dinamisme a una obra teatral sense precedents
Entrades a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles de l’Auditori (dijous de 17 a 20 h, divendres d'11 a 13 h, i des de 2 hores abans del començament de cada espectacle).

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.133.131.168

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.