Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 07 de Febrer del 2018
MÚSICA

El Museu Comarcal acull el Festival Intercultural Arrels

Dimecres dia 7 també a l’Antic Mercat a les 20.00 hores, la sessió Per valencianes serà interpretada per Josep Aparicio, Apa (veu), Eduard Navarro (llaüt i bandúrria) i Robert Cases (tiorba i guitarra). El dia 8, dijous, serà el torn de Diàleg entre cultures, sobre música medieval i andalusina i del grup Mediterrània Consort, format per Aziz Samsaoui (qanun i oud) David Antich (flautes) i Pau Ballester (percussions). També a l’Antic Mercat a les 20.00 hores

El Museu Comarcal de l’Horta Sud va acollir, ahir de vesprada, la presentació del Festival Intercultural Arrels sobre música antiga i tradicional. En la primera jornada, el musicòleg Josep Vicent Frechina va oferir la conferència “Les arrels de la tradició” sobre els gèneres musicals tradicionals valencians. Un acte que va estar presentat per la regidora de Cultura, Susi Ferrer, i el director de Capella de Ministrers, Carles Magraner, que van donar pas a Frechina. El festival s’estendrà al llarg de la setmana amb concerts de música antiga i tradicional de diferents estils i èpoques. 

 

El dimarts dia 6 a les 20.00 hores, a l’Antic Mercat, Elia Casanova (veu), Carles Magraner (viola d’arc), Lixsania Fernández (viola d’arc) i Sara Águeda (arpa) interpretaran Dolça memòria, una proposta entre el renaixement i el barroc. Dimecres dia 7 també a l’Antic Mercat a les 20.00 hores, la sessió Per valencianes serà interpretada per Josep Aparicio, Apa (veu), Eduard Navarro (llaüt i bandúrria) i Robert Cases (tiorba i guitarra).

 

El dia 8, dijous, serà el torn de Diàleg entre cultures, sobre música medieval i andalusina i del grup Mediterrània Consort, format per Aziz Samsaoui (qanun i oud) David Antich (flautes) i Pau Ballester (percussions). També a l’Antic Mercat a les 20.00 hores. El festival conclourà el pròxim divendres dia 9 a l’Auditori amb el concert Arrels, de la formació Capella de Ministrers, sota la direcció de Carles Magraner i la col·laboració d’Elia Casanova i Josep Aparicio, Apa.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.115.195

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.