Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 22 de Gener del 2018

L'Ajuntament fica en marxa Infotorrent

Entre les novetats de la nova pàgina es troba l'apartat 360º; un recorregut virtual pels edificis i monuments més emblemàtics de la ciutat, tant pel seu exterior com pel seu interior. Mitjançant aquesta moderna tècnica fotogràfica, els usuaris podran visitar aquests escenaris de forma panoràmica i permetent la interacció, ja que es pot moure en qualsevol adreça, acostar i allunyar la imatge, a més de poder creuar portes i veure el que hi ha darrere

L'Ajuntament de Torrent va presentar divendres passat 19 en FITUR una nova eina d'informació per a la ciutadania: Infotorrent.es. En aquesta nova plataforma els continguts es presenten amb una nova disposició i format que facilita la consulta de la informació municipal de manera pràctica i funcional, però sobretot d'una manera més visual, incloent fotografies i vídeos. A més, conforme a les tendències actuals digitals, el nou disseny de la web és perfectament visible en dispositius mòbils. 
 

Entre les novetats de la nova pàgina es troba l'apartat 360º; un recorregut virtual pels edificis i monuments més emblemàtics de la ciutat, tant pel seu exterior com pel seu interior. Mitjançant aquesta moderna tècnica fotogràfica, els usuaris podran visitar aquests escenaris de forma panoràmica i permetent la interacció, ja que es pot moure en qualsevol adreça, acostar i allunyar la imatge, a més de poder creuar portes i veure el que hi ha darrere. D'altra banda, els vídeos que s'han realitzat durant els últims anys: notícies, reportatges o entrevistes, tindran una especial importància enInfoTorrent; fins al moment només els trobàvem en xarxes socials, ara també estaran visibles en la web.
 

D'igual manera, la web disposa d'una secció denominada agenda, on es presenten els esdeveniments i activitats que es realitzen en la ciutat de Torrent, amb tots els detalls, com la data o el lloc on es durà a terme l'acte. Es tracta d'una agenda més visible, en la qual de manera fàcil i senzilla es pot consultar tota la programació. A més, compta amb un cercador amb el qual es pot sincronitzar l'agenda amb Google Calendar, Apple iCal i uns altres. La nova InfoTorrent presenta un accés directe al Butlletí Informatiu Municipal (BIM), fomentant-ho mitjançant una major visibilitat, i en el qual es pot accedir, tant a l'edició en paper com a la digital. També s'inclou l'enllaç a les xarxes socials de l'ajuntament: Facebook, Twitter, Instagram i el canal de Youtubemunicipal, i inclou un accés a la galeria fotogràfica de Flickr.
 

Nova portada web
A aquesta iniciativa digital se sumisca la reestructuració de la pàgina web: HYPERLINK"http://www.torrent.es" www.torrent.es; la qual presenta un nou disseny més actual amb el qual s'ha modificat la iconografia de la portada, amb la finalitat de donar-li més claredat i al mateix temps, optimitzar els enllaços dels apartats més rellevants o més sol·licitats per la ciutadania. 
 

Per açò es dóna una major importància a el ‘carrusel’, el qual comptarà amb més de 50 enllaços directes pel cap alt rellevant o més sol·licitat de la web. L'ordre queda de la següent forma: en primer lloc els accessos a serveis telemàtics; en segon lloc els de consultes d'informació; i a continuació els accessos a les àrees o departaments. Es pretén que el ciutadà entenga que en el carrusel pot tenir de forma més accessible, pràcticament a tots els continguts de la web.
 

D'aquesta manera es dóna una major rellevància al bàner principal, en el qual s'inclouran més ítems amb informació d'actualitat o de recordatoris d'assumptes rellevants. L'apartat notícies i agenda s'ha retirat, ja que ara queden enquadrades enInfoTorrent, el qual tindrà accés des d'aquesta mateixa portada.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.222.69.152

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.