Dimecres, 08 de Maig del 2024

Actualitzada Dimarts, 07 de Maig del 2024 a les 13:17:35 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 22 de Gener del 2018

La Policia Local participa en la celebració del Dia Europeu de la Mediació

La mediació és un mitjà alternatiu a les justícia dels tribunals per a resoldre els conflictes entre persones. El servei de Mediació de la Policia Local de Torrent és gratuït i es pot sol·licitar mitjançant instància presentada en el Registre d'entrada de l'Ajuntament de Torrent

La Policia Local de Torrent ha participat en la celebració en la Ciutat de la Justícia de València del Dia Europeu de la Mediació. El dia 21 de gener és el Dia d'Europeu de la Mediació, fent-ho coincidir amb la data d'aprovació del primer text legislatiu sobre mediació familiar a Europa. 
 

Gemme-PNPM-València (Grup Europeu de Magistrats per la Mediació) amb la col·laboració de la plataforma professional PNPM, que agrupa a diferents professionals i associacions vinculades a la mediació, ha realitzat un conjunt d'activitats específiques amb la finalitat de divulgar-la sobretot, entre els joves. Aquestes jornades s'han convertit en un dia de reflexió que cerca realçar la necessitat que nostra societat té de fer un canvi substancial en la manera d'afrontar els conflictes a tots els nivells. 
 

El servei de Mediació de la Policia Local de Torrent és gratuït i es pot sol·licitar mitjançant instància presentada en el Registre d'entrada de l'Ajuntament de Torrent. Es tracta d'una nova fórmula que utilitzen un grup d'agents especialitzats en mediació per a ajudar als ciutadans i ciutadanes a resoldre les situacions de conflicte sense arribar als procediments legals. A més, l'Ajuntament de Torrent és la primera corporació d'Espanya que figura inscrita en el registre de mediadors del Ministeri de Justícia.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.15.197.123

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.