Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 22 de Gener del 2018
FUTBOL FEMENÍ

Injust empat entre el Hispanic i la Concòrdia

Taules en un partit increïble i raríssim en el qual les visitants van traure petroli en un partit seriós defensivament en la primera meitat i sense amb prou faenes accions ofensives i un equip torrentÍ totalment bolcat en la segona meitat

El CEF Hispanic rebia en el Anabel Medina la visita de l'únic equip invicte del grup 2, empatat amb les torrentinas a 25 punts i després d'una fluixa segona meitat i amb poca fortuna en la jornada anterior a Alacant davant Xaloc. El partit va començar amb molta intensitat com és la mala fortuna habitual en els partits de l'equip de Torrent, però la mala fortuna sembla ordi amb l'equip valencià aquest 2018 i en el minut 3, després d'una contra per la dreta de les llagosteras pilota arrere i Lotisdesgraciadament per a les torrentinasintercepta en carrera amb la mala fortuna de manar l'esfèric a la seua porteria i avançar 0-1 a les catalanes, excessiu premi per al treball desenvolupat per les azulonas fins al moment, amb l'avantatge foraster.

Les locals es bolquen a l'atac encara que amb molta ansietat i una mica precipitades però amb diverses ocasions d'empatar el partit que Claudia i la seua defensa trauen baix pals, les torrentinas porten el pes del partit però les xiques de Javier Ruiz demostren ser un gran equip i defensen de forma molt ordenada i seriosa anticipant-se a l'última passada local i eixint amb ràpides contres, en una d'elles Berta fa una gran parada traient l'esfèric amb la punta de la sabatilla, l'equip torrentino segueix bolcat, però en el minut 10 l'equip torrentino rep una altra garrotada, en una jugada sense rellevància després de rebre una falta en contra en el lateral de la seua zona Ana espaviladíssima veu avançada a Berta i trau directe des de 25 metres i mana per a dalt l'esfèric a la xarxa posant el 0-2, les torrentinas es veuen molt tocades davant la impotència de veure com el seu adversari sense pràcticament fer molt estaven amb dos punts d'avantatge Angel tècnic torrentino demana temps per a recuperar idees de les seues pupil·les i l'equip torna a prendre sensacions per a retallar diferències, però es troba a una seguríssima Claudia pel que el resultat no es mou fins al descans.

Sensació d'impotència la de les torrentinas que s'anaven a vestuaris 0-2 davant un seriós equip català que tub excessiva recompensa per al treball realitzat. Després del descans les d'Angel ixen a menjar-se al contrari tancant-ho en la seua àrea i sense donar opcions als seus rivals palpant-se en l'ambient el gol de les locals però després d'una perduda torrentina en el minut 24, les azulonasveuen avançada a Aida i li manen una vaselina per a il·luminar el 0-3, increïble però cert, com un equip fent tan poc portava tres gols de diferència, Angel mana a les seues jugar de cinc en el minut 33, les valencianes segueixen tirant coratge al partit creient en la remuntada i manen l'esfèric al pal català però la recompensa local arriba en el minut 32 després del gol de Paula fruit al merescut esforç dels fredolics que veuen com la diferència es redueix 1-3 però amb la sensació de poder remuntar la trobada i el segon no es fa esperar, arribant al minut 34 quan Romina culmina una altra de les múltiples jugades locals de força i qualitat per a posar el 2-3, les de Javier Ruiz es tanquen en la seua àrea però les d'Angel segueixen trobant opcions en atac i Romina torna a posar de nou taules en el marcador en el minut 36 en un altre dels seus atacs de coratge i força clàssics de la jugadora torrentina que posa el 3-3 per al seu equip.

La remuntada en l'equip local és cada vegada més creïble veient el que esdevé sobre elparquet, un equip valencià meteòric i lesllagosteras desbordades i amb moltes dificultats per a parar l'atac de les valencianes que en el minut 38 arriba el desborde de l'alegria local i de la graderia quan Lotis fa el 4-3 que posa per davant a les de Torrent, semblava que el cinquè no anava a tardar, Javier Mana a les seues jugar de cinc, però en el partit faltaven per aparèixer uns protagonistes que ningú comptava amb ells, malgrat que durant la trobada van tenir algunes decisions una miqueta rares sobretot en el tema de targetes i en el minut 39 després d'una falta comuna trauen la segona groga a Lotis i la roja, quedant el quadre torrentino en inferioritat àdhuc les catalanes deixen de jugar de cinc, canviant el panorama totalment, les locals es tanquen en la seua àrea i defensen com poden la diferencia no obstant açò davant el setge català en majoria mancant 44 segons empaten a 4-4.

Però àdhuc faltava més i novament els col·legiats mancant 30 segons van traure la segona groga a la sevillana Inma i la conseqüent Roja però malgrat tot el resultat no es mouria. Acabat la trobada van escoltar a una de les jugadores torrentinas exclamar “Açò és una vergonya” sacandole la roja directa, fet que van reflectir en acta amb aqueixos termes, Taules en un partit increïble i raríssim en el qual les visitants van traure petroli en un partit seriós defensivament en la primera meitat i sense amb prou faenes accions ofensives i un equip torrentino totalment bolcat en la segona meitat i durament castigat en algunes de les targetes grogues rebudes, nou targetes grogues i una Roja directa a un equip de futbolsala femení de lliga nacional o autonòmica és alguna cosa inaudit i difícil de tornar a veure en algun pavelló.