Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 17 de Gener del 2018
ASSOCIACIONS

L'associació de veïns de l'Ermita demana un pla per a revitalitzar el barri

En l'assemblea celebrada el 16 de gener es va presentar aquesta iniciativa que pretén recuperar la població perduda en aquesta última dècada

L'associació de veïns de l'Ermita va presentar en la seua assemblea ordinària un pla per a revitalitzar el seu barri. L'objectiu d'aquesta iniciativa és recuperar a poc a poc la població que s'ha anat perdent al llarg d'aquesta última dècada. Aquest pla inclou, no solament la reurbanització de carrers i places, sinó també la rehabilitació de cases abandonades que degrada a poc a poc aquest barri del casc antic de la capital de l'Horta Sud. Segons ha presentat l'associació, Nous Espais s'encarregaria de negociar amb els propietaris d'aquestes cases abandonades per a rehabilitar-les i posar-les de nou en el mercat i atraure l'arribada de nous veïns amb lloguers assequibles.
 

Aquest barri conegut també com a barri delAlter compta amb una població cada vegada més envellida on moltes dels habitatges es troben abandonades o en molt mal estat. L'associació de veïns ha demanat a l'Ajuntament la seua implicació per a pal·liar la situació d'aquesta part del casc antic.
 

Dónes de l'Ajuntament han anunciat un pla d'obres per a reurbanitzar els seus carrers gràcies als fons del pla EDUSI, però els veïns d'aquest barri volen una mica més que "un llavat de cara" volen retornar la vida que tenia fa dècades. "No és possible que aquest barri de Torrent es degrade a poc a poc, en altres poblacions veïnes com Aldaia o Alaquàs parelles de joves cerquen habitatge en el centre de la ciutat, mentre que ací amb centenars de cases abandonades els joves opten per altres zones".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.220.131.93

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.