Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 16 de Gener del 2018
HANDBOL

Més de 100 jugadors llueixen aquesta temporada la samarreta de l'Handbol Torrent

El pavelló Anabel Medina va acollir el dissabte aquesta presentació a la qual van acudir amics i familiars, i que va concloure amb el partit de 1ª Divisió Autonòmica Sènior entre el CBM Torrent i el CH Oliva, el resultat del qual va ser 39 a 35 a favor del conjunt torrentí

Dissabte passat el club Handbol Torrent va presentar públicament els jugadors i cos tècnic que aquesta temporada estan defensant l'escut del club torrentino. Més de 100 jugadors i jugadores competeixen en els sis equips, des de pre-benjamí fins a categoria sènior, amb la samarreta de l'Handbol Torrent. El Sènior Masculí sota la direcció dels entrenadors Javier López i Carlos Fernández, està realitzant una gran temporada amb bons resultats. Amb nou partits guanyats i cap perdut, han aconseguit situar-se en una segona posició a hores d'ara del campionat. Aquesta mateixa posició és en la qual es troba el club en la categoria aleví, amb els entrenadors Fernando Carcel i Juan Carlos Martín de Bolaños al capdavant. 
 

D'aquesta temporada cal destacar el primer equip femení que competeix amb l'Handbol Torrent: l'infantil femení. Un equip de nova creació que en el seu primer any està aconseguint mantenir-se en la primera posició de la taula de classificació. L'equip format per Marta Gallego, Laura González, Lidia Muñoz, Sara Alcanyís, Lucía Zapata, Maria Castillejo, Marta Tarazona, Marta Muñoz, Laura Oliveira i Sara Be, sota la direcció dels seus entrenadors Roberto i Yolanda Cantero, estan realitzant una temporada molt bona amb onze partits guanyats i un empatat, aconseguint el lideratge en la competició. La regidora d'Esports, Nadia Marín, que va acudir a la presentació del club, ha apuntat que “per a Torrent és un orgull comptar amb un club d'handbol que any a any treballa per a créixer i destacar en aquesta disciplina. A més, està apostant per l'esport femení, cada vegada més rellevant en la ciutat i que tantes alegries ens està donant”. 

 

Des del club destaquen el treball i l'esforç que estan destinant a l'escola base, el futur del Club Handbol Torrent, a través de la pràctica d'aquest esport apreciant els valors i normes bàsiques del mateix. El pavelló Anabel Medina va acollir el dissabte aquesta presentació a la qual van acudir amics i familiars, i que va concloure amb el partit de 1ª Divisió Autonòmica Sènior entre el CBM Torrent i el CH Oliva, el resultat del qual va ser 39 a 35 a favor del conjunt torrentí. La presentació va estar amenitzada pels esportistes de KangooFitness Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.205.243.115

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.