Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 15 de Gener del 2018
FALLES

Carla González Andreu, exaltada com a Fallera Major Infantil La Plaça

Un acte que no van voler perdre's la Reina de les Festes de Segorbe, tant la major com la infantil que van acompanyar a Carla durant la seua exaltació, així com la Fallera Major Infantil de Torrent, Alèxia Manzano i la seua Cort d'Honor. La Fallera Major de València, Rocío Gil li va enviar una felicitació per vídeo a Carla González, desitjant-li un feliç regnat

En un recorregut per la història, les tradicions, la cultura i les festes que agermanen a les ciutats de Torrent i de Segorbe a Castelló, els més menuts de la Falla de la Plaça van homenatjar als dos municipis que formen part de la vida de Carla González Andreu, la seua Fallera Major Infantil per a este exercici 2018. L'entrà de la Flor, Sant Blai, la Reina de l'Encontre, el Granerer i l'entrada de Bous i Cavalls de Segorbe van ser representats pels més menuts de la comissió. 

 

Un acte que no van voler perdre's la Reina de les Festes de Segorbe, tant la major com la infantil que van acompanyar a Carla durant la seua exaltació, així com la Fallera Major Infantil de Torrent, Alèxia Manzano i la seua Cort d'Honor. La Fallera Major de València, Rocío Gil li va enviar una felicitació per vídeo a Carla González, desitjant-li un feliç regnat.

 

La mare de Carla, va ser la mantenidora de l'acte. Lorena Andreu, Fallera Major de Torrent l'any 1996 i actual presidenta de la comissió, va dirigir unes paraules plenes d'emoció cap a Carla, a més li van acompanyar diferents amigues de Carla i la seua pròpia germana, que individualment van tindre emotives paraules cap a la Fallera Major Infantil de la Falla de la Plaça per a l'exercici 2018. La Fallera Major Infantil de Torrent, Alèxia Manzano, va imposar a Carolina Benavent, la seua banda com a integrant de La Seua Cort d'Honor. Carolina va ser Fallera Major de 2017 en la Falla de la Plaça.

 

Carla González Andreu va estar arropada en tot moment pel seu president Infantil, Manel Mora Torrent, així com la seua Fallera Major, Inma Martínez Ros, que serà exaltada el pròxim 10 de febrer del 2018.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.133.86.172

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.