Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Dilluns, 15 de Gener del 2018
FUTBOL

L'Hispani cau en el tercer dol autonòmic de la temporada

Dura derrota la rebuda per les torrentinas que les relega a la tercera posició i que la pròxima jornada rebran la visita de la Concòrdia, únic equip i cambra classificada empatada a 25 punts amb les torrentinas, partit que arriba en un dels pitjors moments davant les baixes importants per a la pròxima jornada de diverses jornades, dur treball el que se li planteja a Angel aquesta setmana per a recuperar l'estat anímic de les seues jugadores i preparar estratègies per al parti

El CEF Hispanic, després de l'aturada nadalenca tornava a la competició per a començar l'any en el tercer duel autonòmic de la temporada davant Xaloc Alacant, un llop amb pell de be format amb la base del desaparegut Elx CF i que des de l'inici de temporada s'ha mostrat com un dels ferms candidats a l'ascens a la màxima categoria. L'equip torrentí es desplaçava a terres alacantines amb diverses baixes d'importància, malgrat tot els primers 20 minutos van ser de domini de les valencianes tant en joc com en ocasions de gol clares, encaixant dos punts obra de la mala fortuna.

Amb prou faenes en joc el primer minut arriba una pilota rebutjada en llarg a l'àrea torrentinasense molta complicació, la portera efectua el rebuig amb força amb la mala sort de colpejar en la jugadora azulona Laura García, que provoca que l'esfèric acabe a l'interior de la porteria valenciana davant la sorpresa de tots que veien com les locals es posaven 1-0, la reacció de les d'Angel i el seu bon joc amb moltes arribades a la meta local dóna fruits i en el minut 7 després d'una altra de les nombroses combinacions torrentines arriba una bonica combinació de Idoya a Lotis que mana la pilota al fons de la porteria de Toñi 1-1 i marcador igualat.

El joc visitant segueix portant el tempo del partit i les locals es defensen molt ordenadamente eixint en tímides contres, però en la mala fortuna segueix ordi i després del córner tret per les xiques de María Molina en el minut 11 provoca que les de Torrent buiden amb diversos rebots i en un d'ells l'esfèric colpeja en una jugadora torrentina i presa de nou el camí a la porteria d'Aida que fa que el marcador passe al 2-1 del lluminós, el joc valencià segueix amb el domini i les ocasions altra claríssima de Idoya que mana l'esfèric al cos de Toñi, però el bon joc torrentí torna a tenir premi i en el minut 18 Paula marca un golazo que fa ballar la xarxa alacantina, tornant a per l'electrònic en igualtat 2-2, i en el minut 19 és novament Paula la que té una altra ocasió claríssima d'avançar al seu equip però no encerta a manar l'esfèric al fons de la xarxa, arribat al descans amb el 2-2 que reflectia l'electrònic.

La segona meitat va començar més igualada en joc amb les amfitriones més intenses i disposades al fet que els tres punts es quedaren a Alacant, les ocasions es van alternant en ambdues porteries, encara que les de blau de María Molina se'ls veuen amb més intensitat i convençudes de poder portar-se la victòria.

Les d'Angel Zurilla malgrat disposar d'ocasions, tot el contrari que en la primera meitat cada vegada els costa més connectar l'última passada que els de la franquícia davant la porta alacantina sumat a l'excés de faltes rebudes en poc temps provoca que en el minut 34 un error arbitral després d'assenyalar una inexistent falta provoca un doble penal que llança Tere i fa que les alacantines s'avancen 3-2, açò provoca que les torrentinas entren en un estat de cabreig i descentre en el partit i en el mateix servei de centre de camp Rocío els roba l'esfèric i les locals fan el 4-2, amb més de sis minuts per davant les de Torrent ataquen de cinc i les de blau defensen la diferència amb ungles i dents pel que el resultat no varia i mancant segons per a concloure la trobada les locals roben la pilota i Miriam des del seu camp fa el 5-2 definitiu i que torna a ficar a les alacantines en la pomada dels llocs de cap.

Dura derrota la rebuda per les torrentinas que les relega a la tercera posició i que la pròxima jornada rebran la visita de la Concòrdia, únic equip imbatido i cambra classificada empatada a 25 punts amb les torrentinas, partit que arriba en un dels pitjors moments davant les baixes importants per a la pròxima jornada de diverses jornades, dur treball el que se li planteja a Angel aquesta setmana per a recuperar l'estat anímic de les seues jugadores i preparar estratègies per al partit.