Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 15 de Gener del 2018
TRADICIONS

Els clavaris de Sant Antoni Abad celebren la festivitat en honor al sant

Seguint amb la tradició, el dimarts 16 a les 21h en l'encreuament de la calle Pare Méndez i carrer del Calvari, els clavarios de la confraria encendran la foguera en honor al sant. Un esdeveniment que congrega tots els anys a molts veïns de la localitat on es repartiran dolces i mistela als presents

Els clavaris de Sant Antonio Abad celebren aquest cap de setmana la festivitat en honor al sant. El dissabte a la vesprada es donà començament als actes festius amb una missa en honor al patró dels animals en la parròquia de Monte-Sión, que finalitzarà amb un espectacle de focs artificials.
 

Seguint amb la tradició, el dimarts 16 a les 21h en l'encreuament de la calle Pare Méndez i carrer del Calvari, els clavarios de la confraria encendran la foguera en honor al sant. Un esdeveniment que congrega tots els anys a molts veïns de la localitat on es repartiran dolces i mistela als presents.

 

La culminació d'aquestes celebracions es consumarà el pròxim 11 de febrer amb la benedicció d'animals. A les 10.00h els clavaris han organitzat un esmorzar popular a les portes de la parròquia Monte-Sión, on repartiran entrepans als presents. Tot seguit, els ciutadans beneiran als seus animals, on se'ls farà lliurament d'un panet, una estampa i una garrofa. Per a finalitzar, es realitzarà una desfilada fins a la calle Pare Méndez, on se'ls farà lliurament de la imatge del sant.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.116.118.244

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.