Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 15 de Gener del 2018

CSIF urgeix a la cobertura de tres vacants en l'oficina del Servei Públic Estatal d'Ocupació

El sindicat explica que la plantilla ha descendit en aquest local, que és la cambra en atenció de beneficiaris en la província de València

El sindicat CSIF urgeix al Ministeri d'Ocupació al fet que cobrisca dues vacants i una baixa de llarga durada en l'oficina del Servei Públic Estatal d'Ocupació a Torrent. La central sindical explica que la plantilla s'ha reduït de 16 a 14 efectius al tancament de desembre respecte als dos anys anteriors en el mateix mes, malgrat atendre un àrea extensa i de ser la quarta oficina en nombre de beneficiaris de la província de València.

 

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) assenyala que l'oficina de Torrent arrossega la falta de cobertura d'una vacant per jubilació i una altra per renúncia del treballador. A aquesta circumstància se sumisca una baixa de llarga durada també sense cobrir. Aquesta situació provoca un descens de la plantilla i un increment de la càrrega de treball.

 

El sindicat recorda que l'oficina de Torrent cobreix una extensa àrea industrial, que tramita al voltant d'1.500 expedients mensuals i que té un nombre de beneficiaris al seu càrrec que ronda les 5.000 persones. La central sindical recalca que el minvament de plantilla genera una saturació dels treballadors i un increment de l'esforç per mantenir la cita prèvia al dia. CSIF exigeix al Ministeri d'Ocupació que cobrisca amb urgència les dues vacants i la baixa per a garantir la millor atenció possible als usuaris.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.222.163.31

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.