Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 27 de Desembre del 2017
COMERÇ

El tren del Nadal acosta el comerç local als torrentins

El consistori torrentino, a través de l'empresa municipal IDEA’T, va engegar el cap de setmana passat una nova edició del tren del Nadal, que va arribar als carrers de Torrent els dies 22, 23 i 24 de desembre

Aquesta iniciativa ha sigut promoguda des de la delegació de Modernització i Gestió de Recursos per a fomentar el comerç de proximitat en aquestes dates assenyalades, fent partícip als veïns d'aquesta activitat lúdica pels carrers de la localitat. L'eixida d'aquest màgic transport públic va ser la font de les Granotes i la plaça Moralets, amb una freqüència de 15 minuts. 
 

El tren del Nadal se sumisca a la campanya “Lasort t’espera als comerços de Torrent”, que el dia 22 va repartir 23 premis amb una bonificació de 100€ a 300€, segons els diferents premis del sorteig de la loteria de Nadal. El nombre premiat amb 300€ correspon al nombre de el “Gros”, el de 275€ al segon premi i el bo de 250€ al tercer premi. El pròxim 6 de gener es realitzarà la segona fase d'aquesta campanya sortejant 12 talonaris amb descomptes en els 77 comerços adherits a aquesta iniciativa.
 

Per la seua banda, els comerços locals d'alimentació, en el marc de la campanya “A Torrent, comerç de proximitat. Aliments dequalitat” van sortejar el dia 22 tres cistelles de Nadal els guanyadors del qual van ser: Carmen García Sánchez, Antonio Pardo i Console RoyoMansilla; i sis Cofres VIP d'una escapada de finalització de setmana –regale de Caia Rural Torrent- a Mª Rosa Fornieles, Paco Puig, Teresa Díaz Malagón, Amalia Olmos Cervera, Mª Carmen Sayas i Rosa Montesa.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.23.123

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.