Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 21 de Desembre del 2017

Les escoles canten nadales en la trobada de la Gavella

Cal destacar que enguany el col·legi San José y Santa Ana, amb motiu de les 20 edicions de trobades de Nadales que organitza la Gavella, ha compost una nadala dedicada a este aniversari

L’ambient nadalenc va aplegar ahir al matí a l’Auditori amb la celebració del tradicional Concert de Nadal organitzat per la Gavella, moviment per la llengua i la cultura, en col·laboració de l’Ajuntament de Torrent. Un espectacle musical que ha estat format per una varietat de nadales de diferents estils, tant tradicionals com alguns més moderns a ritme de rock, que han cantat l’alumnat dels centres escolars torrentins, acompanyats dels seus mestres.

 

L’acte, que va estar dividit en dos parts, va comptar amb la participació dels xiquets i xiquetes de primària de les escoles de: La Purísima, Madre Petra, Antonio Machado, El Molí, Lope de Vega, Miguel Hernández, CEE L’Encarnació, Les Terretes, Federico Maicas, San José y Santa Ana, Sant Joan Baptista i Joan XXIII. El programa va estar format per: Ja arriba el Nadal, Rock de Nadal o Tant bonic, entre altres.

 

Cal destacar que enguany el col·legi San José y Santa Ana, amb motiu de les 20 edicions de trobades de Nadales que organitza la Gavella, ha compost una nadala dedicada a este aniversari.

 

La regidora d’Educació i Dinamització Lingüística, Patricia Sáez, va acompanyar als xiquets i xiquetes en esta jornada musical que “ja s’ha convertit en una tradició a la nostra ciutat i que manté l‘esperit nadalenc al mateix temps que fomenta la nostra llengua”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.119.110.134

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.