Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 20 de Desembre del 2017

Adisto celebra la seua gala de Nadal

L'associació va fer lliurament dels premis de la marató fotogràfica que va organitzar el passat mes de novembre

L'Associació ADISTO va celebrar aquest diumenge al matí la seua tradicional gala benèfica per a commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Una cita que va reunir, en el saló parroquial, a un gran nombre d'assistents, entre familiars, voluntaris i amics. Aprofitant la jornada es va fer lliurament dels premis de la I Marató Fotogràfic organitzat per l'associació el passat mes de novembre.  



Baix el lema “Tots som iguals però amb capacitats diferents”, l'acte va estar ple d'actuacions molt divertides i en les quals la música i el ball van estar presents de la mà del grup de percussió de ADISTO, Perfussió, que va interpretar dues peces musicals en companyia  del professor Cristian Franch; i  la participació del grup Kangoo Fitness. També va participar un grup de la Falla Cronista Vicent Beguer i Esteve, amb el monòleg “Els homes de les nostres vides”. El grup de teatre PATRACOLÀtambé va participar en l'espectacle realitzantHuman; una actuació de ball i expressió corporal, a més d'un tango, interpretat per Laura Bermell i Javier Fernández. I el grup de dansa Maisha Ballet Fusió va realitzar una actuació de mestissatge musical i de ball. 



I, com no podia ser d'una altra manera, el grup de mamàs noeles de ADISTO, van ballar la coreografia  nadalenca de All i want for christmas is you. Els presentadors de la gala, Marina Sánchez, Amparo Sanz i Aitor Sánchez, van donar pas a José Bernal, president deADISTO i a l'alcalde Jesús Ros, que van dedicar unes paraules dirigides a tots els integrants de l'associació per “el seu treball, esforç i dedicació que des de l'associació es realitza”, va destacar Ros. 



Seguidament, es va fer lliurament dels premis de la Marató fotogràfica, que incloïen els reconeixements a la millor sèrie fotogràfica, així com a la millor fotografia. Van pujar a l'escenari per a fer lliurament dels guardons: Alfonso Díaz de ALDI ESPORT; Toni Gil d'Ocaña i Gil; IsmaelCasabán, director general de la Caixa Rural de Torrent, i els membres del jurat Beni Còrdova i Juan Miguel Esteve. Per a finalitzar l'acte, es va projectar un vídeo i els xics i xiques de ADISTOvan pujar a l'escenari, on van pronunciar un manifest, sota la veu de Mónica Ferrero, membre del grup de Autogestores.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.236.247.213

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.