Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 12:23:02 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 15 de Desembre del 2017

Torrent fregarà els 20 graus a les portes de l'hivern

Les mínimes s'han disparat i a primera hora del matí ja s'aconseguien els 15 graus a causa del vent de ponent que bufarà durant tota la jornada deixant les temperatures més prop de la primavera que de la tardor

Segur que a molts torrentins els han sobrat els abrics i les bufandes a primera hora del matí. Els 15 graus que marcaven els termòmetres de la capital de l'Horta Sud són deguts al vent de ponent que va a bufar durant tota la jornada i deixaran temperatures més pròpies de la primavera que de la tardor fregant els 20 graus a les hores centrals del dia. Torrent ha passat de temperatures gèlides de quasi 0 graus a quasi 15 a primeres hores del dia. El ponent deixarà pas al mestral el que farà que baixen les temperatures però no serà fins entrada la vesprada. La qualcosa, que a migdia en sobrarà la roba d'abrig i això que estem a menys d'una setmana de que començe l'hivern. 
 

Sense notícies de la pluja
I mentre gran part del país "gaudeix de la pluja" en les nostres latituds ni està ni se li espera, almenys que els mapes a curt i mig termini canvien. Després de la qual la famosa borrasca "ANA" deixara pluges intenses en gran part de l'oest del país, l'est es va quedar tan sol amb el fort vent que ha bufat durant diverses jornades intensificant la sensació de fred i que ha passat ara a ponent deixant temperatures prou altes per l'época de l'any. I com no s'esperen canvis abans que arribe l’anticicló encara haurem de suportar el vent uns dies més. Hui notarem com el vent passa de ponent a mestral, sempre més fresc.  Amb el vent arribarà una franja de núvols, molt poc activa, que només podrà deixar quatre gotes mal contades. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.13.255

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.