Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 15 de Desembre del 2017
POLÍTICA

El PP denuncia que la Diputació ha denegat 125.000 euros per a la restauració de patrimoni

La portaveu, Amparo Folgado lamenta que “la Diputació de València que en aquestes ajudes al patrimoni ha repartit la gran part als municipis governats pel cuatripartit i oblidant els governats pel PP, no ha tingut en consideració cap de les sol·licituds presentades per l'Ajuntament i les entitats privades de Torrent, la qual cosa demostra la nul·la implicació de Ros i Costa per aconseguir fons per al patrimoni de la nostra ciutat”.

La portaveu del Partit Popular a Torrent, Amparo Folgado, lamenta que “la Diputació de València ha donat l'esquena a Torrent en les ajudes per a la restauració i conservació de patrimoni, denegant totes les sol·licituds presentades”. A més, Folgado destaca que “queda demostrat el poc pes de Jesús Ros i Alfred Costa a nivell provincial, que no han sabut defensar la necessitat d'aquestes ajudes davant els seus companys socialistes, que governen la Diputació de València, cosa que sí han aconseguit altres alcaldes del seu partit que els seus municipis sí van a rebre tot el sol·licitat”. 
 

Concretament, la corporació provincial dirigida pel socialista, Jorge Rodríguez, ha denegat l'ajuda sol·licitada d'11.420,28 euros, per a la reparació dels canalons de pluvials en la coberta i la substitució de les xarxes antiaves en la façana de la Torre. A més, la Diputació també ha denegat l'ajuda de 14.768,41 euros corresponents al projecte de restauració del llenç de Juan Ribalta “Sant Pere Penitent” del Segle XVII i situat en el Monestir de la Immaculada de Torrent.  També s'ha denegat l'ajuda de 44.693,74 euros per a la restauració de la capella de la comunió, Fase III; Capella major i capella del retaule de les ànimes en la Parròquia de l'Asunción.
 

Però la denegació d'ajudes a la ciutat de Torrent, al·legant falta de consignació, arriba al Museu Comarcal situat en el carrer Verge del Olivar. Concretament la Diputació de València ha denegat 43.957,3 euros, corresponents alretejado de la coberta de l'edifici i també ha desestimat els 10.890 euros sol·licitats per a la restauració de peces d'aixovar domèstic iaperos agrícoles del Museu Comarcal. A més, la corporació provincial ha denegat l'ajuda sol·licitada per la Germanor del Sant Sepulcre.
 

Folgado lamenta que “la Diputació de València que en aquestes ajudes al patrimoni ha repartit la gran part als municipis governats pel cuatripartit i oblidant els governats pel PP, no ha tingut en consideració cap de les sol·licituds presentades per l'Ajuntament i les entitats privades de Torrent, la qual cosa demostra la nul·la implicació de Ros i Costa per aconseguir fons per al patrimoni de la nostra ciutat”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.156.250

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.