Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 11 de Desembre del 2017

Les falles de Torrent es bolquen amb Bryan Prósper

La falla Zaragoza Parc Central va organitzar un acte benèfic, amb el suport de l'Ajuntament de Torrent, en el camp de futbol Sant Gregori.

El camp de futbol Sant Gregorio de Torrent va acollir, el passat 8 de desembre, unes jornades esportives solidàries que va organitzar la Falla Zaragoza Parc Central amb el suport de l'Ajuntament de Torrent i el suport de diverses comissions falleres. A l'acte van acudir membres de la corporació municipal i representants de la societat civil fallera.
 
La matinal va començar amb una gran ovació a Bryan quan va saltar al terreny de joc per a donar inici al partit de futbol amb el servei d'honor. La trobada es va disputar gràcies a una xicoteta represtació fallera, de cada comissió, que van voler assistir al terreny de joc per a recolzar la lluita del xicotet i col·laborar en la seua recuperació.
 
Un matí en la qual Bryan va estar acompanyat dels seus familiars i amics, i a més, els assistents van poder gaudir de les actuacions de la batucada ‘Cientambores’ i a l'equip de gimnàstica rítmica ‘Angels’. A continuació, la comissió va tenir el plaure de nomenar faller d'honor a Bryan *Prósper.
 
Finalment, la recaptació de les entrades, la rifa i el 20% de la recaptació del bar va ascendir a 2.800€ que aniran destinats a la clínica *Therasuit València per a la recuperació de Bryan.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.207.104.87

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.