Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 11 de Desembre del 2017
SUCESSOS

Detingut en Torrent un fals Guàrdia Civil

Portava placa falsa i pistola simulada i va oferir en un bar de Marxuquera telèfons i objectes procedents d'operacions a baix preu. Es desplaçava des de Torrent per diversos punts fins a recalar a Gandia esperant que ningú ho identificara ni relacionara amb els fets

Es feia passar per Capità de la Guàrdia Civil mostrant una placa falsa i una pistola simulada. Amb l'excusa d'aqueix suposat càrrec oferia, en bars de la comarca de La Safor, mòbils i altres efectes segons deia procedents de confiscacions. Aquest estafador i usurpador de funcions, té 45 anys d'edat i és espanyol. Ha sigut detingut per la Guàrdia Civil en la seua vivenda de Torrent i després de passar a disposició judicial, el magistrat ha decretat el seu ingrés a la presó. Per a donar més aparença de realitat s'excusava que anava vestit de particular atenent al seu suposat càrrec dins de la Benemérita i a més explicava que el que es recaptava amb la venda de telèfons i altres objectes electrònics anava destinat a finalitats socials o solidaris, entre ells, el col·legi d'orfes de la Guàrdia Civil.


Es desplaçava des de Torrent per diversos punts fins a recalar a Gandia esperant que ningú ho identificara ni relacionara amb els fets així com amb l'estafa que perpetrava. Explicava la mercaderia de la qual disposava i demanava els diners per a poder traure-ho de les dependències de la Guàrdia Civil. Quan se li lliurava els diners, algunes vegades amb la finalitat solidària, aquest desapareixia i no tornava més al bar o zona on havia actuat. Malgrat açò, agents de la Guàrdia Civil adscrits a l'equip de Policia Judicial de Gandia, sabedors del cas i després de localitzar el bar i la zona de la Safor on havia actuat, van començar les perquisicions que han donat els seus fruits.


S'especula que el estafador hauria aconseguit apoderar-se per aquest mètode d'uns 2.000 euros en metàl·lic. Ara està a la presó i se li acusa d'un delicte d'estafa continuat va rostir com d'usurpació de funcions públiques. La recerca segueix oberta atès que no es descarta que hi haja més persones afectades en diversos municipis.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.232.188.122

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.