Dimarts, 16 de Abril del 2024

Actualitzada Dilluns, 15 de Abril del 2024 a les 12:26:12 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 07 de Desembre del 2017

Torrent clareja amb el cant de l'Aurora i il·lumina el Nadal

El dissabte i diumenge, Parc Central acull la jornada esportiva “Taronja Splash” que lluita contra el VIH

Aquest cap de setmana la ciutat de Torrent té una agenda repleta d'activitats culturals, esportives, solidàries i festives. 

Demà divendres, se celebra la festivitat de la Inmaculada Concepción des de primeres hores del matí. Als 7.00h, la ciutat clarejarà amb el tradicional Rosari de l'Aurora, una de les tradicions més singulars i representatives de la cultura torrentina. La porta de l'ajuntament serà l'última parada de tots aquells veïns que es congregaran per a cantar les cobles.

A les 11.00h les *clavariesas de la Inmaculada es reuniran en la parròquia de l'Asunción per a celebrar una missa en el seu honor i a la qual prosseguirà una processó. 

A les 19.30h, Torrent inaugura el Nadal amb l'encès del Belén i el Castell en la Casa de la Cultura; i, a les 20.00h es realitzarà el tradicional encès de les llums de Nadal del *Ficus.

Solidaritat

El Camp de Futbol Sant Gregorio acull el divendres a les 10.30h un acte benèfic a favor del xiquet torrentí Brayan, organitzat per la Falla Zaragoza – Parc Central.

Dissabte, 9 de desembre

El dissabte i diumenge al matí Parc Central acull les Jornades d'Esport Lliure de Discriminació “Taronja Splash”, organitzada per Samarucs i el Club Esportiu Alquímia. Una jornada esportiva, on els assistents nadaran en contra del VIH. 

A la vesprada, a les 18.30h se celebrarà en el saló d'actes del consistori el XII Festival de Nadales “Silvia Hidalgo” organitzada pel Centre Cultural *Rociero Andalús de Torrent.

A les 19.00h, en el saló d'actes de la Caixa Rural s'inaugura l'exposició “75 anys d’història: germandat Jesús Nazareno i Davallament de la Creu”. 

Per a aquells que vulguen gaudir d'una nit de teatre, el Auditori de Torrent acull a la 20h l'obra Cervantina representat per Ron Lalá.

Domingo, 10 de desembre

El diumenge al matí, a les 12.30h, se celebrarà en la parròquia de Sta. M Monte Vedat una missa en honor a la Verge de Loreto.

L'activitat cultural que clausura aquest cap de setmana és la representació teatral “Lúltim viatge de Cary Grant” per Paco Trenzano, Manuel Valls, Alejandra Mandil  en el Auditori de Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.14.221.113

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.