Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 05 de Desembre del 2017
PRESSUPOST 2018

Cs Torrent presenta 25 esmenes al pressupost del 2018

Segons Enrique Campos: “És un pressupost molt equilibrat, entenem que encara es pot gratar de partides que estan per determinar en les meses de contractació, on existiran romanents a final 2018. Però el principal problema és la poca fe en què s'aproven i tornen a ser prorrogats, uns pressupostos que vénen del 2016. És incompresible que no arriben a cap acord els socis del Partit Socialista

Cs Torrent ha preparat 25 esmenes al pressupostos 2018 d'un muntant d'1.150.000 €, en el cal destacar les diferents dotacions per a l'Esport, el suport per a les PIMES, les millores per a les persones amb Diversitat Funcional, Mobilitat, Seguretat Ciutadana, el punt Turístic tan necessari, les millores per a les Associacions d'Acció Social com Artic, Adisto, Asofa, Laura Vicuña i Afem, així com partides pressupostàries per a Benestar Social en diferents conceptes.
 

Segons Campos: “És un pressupost molt equilibrat, entenem que encara es pot gratar de partides que estan per determinar en les meses de contractació, on existiran romanents a final 2018. Però el principal problema és la poca fe en què s'aproven i tornen a ser prorrogats, uns pressupostos que vénen del 2016. És incompresible que no arriben a cap acord els socis del Partit Socialista. Açò no és política útil, es deuen a uns ideals i al seu electorat. Açò va a significar la perduda d'agilitat en diferents punts del pressupost i el govern del PSOE ja aquesta preparant amb excedents una bateria de partides per a generar obres abans de les eleccions 2019. Els fons del EDUSIvan a maquillar totes aquestes manques.”
 

La formació ha volgut destacar la inversió en l'Esport, on cal destacar la creació d'un complex esportiu tancat per a entrenar. Torrent solament disposa de dos complexos esportius,Anabel Medina i Pavelló Vedat, a més d'un conveni amb la Universitat Catòlica per a utilitzar-ho. Habilitar en el Polígon una Nau milloraria les situacions de tots els equips de Bàsquet, Handbol, Futbol, etc, els quals necessiten hores de pista. Altres poblacions mes xicotetes com Alacuas disposen de complexos molt millor dotats o comparativament com Paterna que estan ben dotats.

 

Un altre dels elements que se sol·licita és la implantació de la ruta Running a Torrent, així com l'adequació d'un solar en Park central per a usos esportius publicos. Cs Torrent segueix apostant pel Punt Turístic, la formació en les PIMES i el desenvolupament en el Transport, com obtenir una línia que acoste a Torrent a la zona costanera del Saler. Un transport que va desaparèixer i que donava servei a centenars de Torrentitos tots els anys. Des de 2015 seguim sol·licitant partides per a reformes interiors d'habitatge per a adaptar-les a persones amb Diversitat Funcional. És incomprensible que encara existisquen persones que deguen fer la seua vida diària en el seu propi habitatge que per motius aliens ha vist truncada la seua forma habitual de vida i no aquest adaptat a les seues necessitats. Canviar els amples de les portes, banyeres per plat de dutxa i una sèrie de millores a l'interior d'un habitatge, milloraria el dia a dia el seu benestar. Ja en els carrers, Cs va accelerar l'interès de modificar i adaptar les normatives del passos per als vianants a cota 0.
 

Aquesta formació segueix apostant pel Benestar Social i prova d'açò són les partides destinades a Emergència Social, dones soles amb fills, violència de genere, etc. En definitiva Torrent segueix sent una ciutat amb moltíssimes deficiències. Seguim sent una gran ciutat per nombre d'habitants però amb una falta de serveis descomunal. Seguim tenint un repten de la Policia Local deficient, amb pocs efectius i vehicles obsolets.
La introducció del Taser i la unitat canina millorarien la seguretat en el cos Policial. Però tot açò possiblement es veja truncat quan finalment no s'arribe a cap acord entre PSPV i Compromís, on aquest últim ja vot en contra dels pressupostos 2017. Cs pot tenir entrada en escena sempre que amb l'abstenció de Compromís, on llavors si, el PSPV cercaria el recer de la formació de Rivera. S'acosta doncs el 2018 amb un govern on sembla que els seus socis volen emmanillar per a impedir que demostre que pot governar sense majoria i aqueixa sensació ni arriba al carrer ni al consistori. Possiblement vegem canvis en decisions i comence a tibar la corda en 2018. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.119.125.7

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.