Dimarts, 16 de Abril del 2024

Actualitzada Dilluns, 15 de Abril del 2024 a les 12:26:12 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 04 de Desembre del 2017
EDUCACIÓ

Trinitaries guanya el concurs de joguets reciclats

El primer premi va ser lliurat al Centre EscolarTrinitarias per una casa de nines realitzada per l'alumna Belén Conca. El premi consisteix en una estada, amb activitats lúdic-educatives, en les cabanyes del Centre Ambiental El Vedat per a tota la seua classe. El segon i tercer premi es van atorgar al centre escolar Federico Maicas i Mare Sagramente

El diumenge al matí es van lliurar els premis de l'IV Concurs de joguets reciclats que organitza l'Ajuntament de Torrent dins del programa educatiu "Torrent, més neta i saludable". El Centre Ambiental El Vedat va acollir aquest acte en el qual han participat 20 centres escolars i que han presentat un total de 78 joguets realitzats exclusivament en material reciclat i amb molta qualitat. La regidora de Medi ambient, Inma Amat, va estar present i va gaudir de la fantàstica exposició i de la creativitat de tots els treballs.
 

El primer premi va ser lliurat al Centre EscolarTrinitarias per una casa de nines realitzada per l'alumna Belén Conca. El premi consisteix en una estada, amb activitats lúdic-educatives, en les cabanyes del Centre Ambiental El Vedat per a tota la seua classe. El segon i tercer premi es van atorgar al centre escolar Federico Maicas i Mare Sagramente; i es tracta d'una activitat lúdic-educativa per a tota la classe de 5º de primària del joguet seleccionat. De la resta de centres escolars, el jurat selecciona un joguet per centre i la classe autora del joguet rebrà un taller gratuït de creativitat de la mà d'una professora experta en la matèria.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.254.0

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.