Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 04 de Desembre del 2017
SUCESSOS

Dos policies locals resulten ferits després d'una persecució pels carrers de la localitat

Els fets van ocorrer al voltant les 3.30 hores, quan el conductor d'un Peugeot es va saltar un control policial en el carrer Gómez Ferrer. L'individu va fugir i va fer cas omís de les indicacions que li van fer els agents perquè detinguera el vehicle

Dos policies locals van resultar ferits el diumenge 3 de desembre durant una espectacular persecució que es va saldar amb la detenció d'un delinqüent. Els fets van ocorrer al voltant les 3.30 hores, quan el conductor d'un Peugeot es va saltar un control policial en el carrer Gómez Ferrer. L'individu va fugir i va fer cas omís de les indicacions que li van fer els agents perquè detinguera el vehicle.

 

Diverses patrulles de la Policia Local van iniciar una persecució pels carrers de la població amb les sirenes i llums prioritàries enceses, però el fugitiu va circular en sentit contrari posant en risc a altres conductors.Una patrulla de la Policia Nacional es va unir també a la persecució, i finalment el sospitós va ser interceptat i detingut en la zona del Safranar. El vehicle va ser furtat el dissabte anterior a Sagunt.

Durant la persecució es va produir una col·lisió i dos policies locals van patir ferides de diversa consideració. Els agents van arrestar al conductor del cotxe, José Francisco S. J., pels delictes de desobediència, contra la seguretat vial i robatori d'un vehicle. Els dos policies ferits van rebre atenció mèdica en un hospital.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
34.229.110.49

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.