Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 01 de Desembre del 2017

El Museu Comarcal inaugura l'exposició "Som Súper. Històries de superació"

La mostra visibilitza la labor del teixit associatiu de la comarca a través de 14 'súper-històries'

El Museu Comarcal Horta Sud acull fins al dia 5 de gener l'exposició "Som Súper. Històries de superació". Un projecte artístic i social, iniciat des de ja fa dos anys per la Fundació Horta Sud en col·laboració del dibuixant Paco Roca i 25 dels seus alumnes de l'Escola d'Art i Superior de Disseny de València.

Aquesta iniciativa es va desenvolupar mitjançant un taller de còmic, impartit per Paco Roca i Javier García el passat any, en les quals a partir de diferents testimoniatges explicats per representants del teixit associatiu de l'Horta Sud, els joves van plasmar en il·lustracions històries reals que permeten fer reflexionar i conscienciar a la societat sobre diferents temes que ens envolten, com la importància de la preservació del Medi ambient o la necessitat d'erradicar la violència de gènere.

D'aquesta iniciativa han nascut un total de 14 "súper-històries" de superació, que persegueixen l'objectiu de visibilitzar tot el treball realitzat per col·lectius i associacions que treballen diàriament per a millorar la qualitat de vida de la societat.

Ahir a la vesprada es va celebrar la inauguració d'aquesta exposició en el Museu Comarcal Horta Sud que es podrà visitar fins al dia 5 de gener. A aquesta inauguració van assistir els representants de la Fundació Horta Sud i de les diferents associacions i col·lectius de la comarca. També va estar present el regidor de Participació ciutadana, Alfred Costa, acompanyat per diversos membres de l'equip de govern, qui va destacar la important labor de les associacions, "vital en el treball per la millora de la societat".

Pots conèixer la labor i el compromís d'aquestes associacions amb les entrevistes realitzades en somossuper.org, així com la seua ubicació i contacte de les mateixes.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.141.41.187

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.