Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 01 de Desembre del 2017
MEDI AMBIENT

Aigües de l'Horta inicia obres en la calle Pintor Pablo Picasso del Vedat

Aquestes actuacions, que compten amb un pressupost de 34.774,64 €, estan finançades pel fons de renovació de la tarifa d'aigua promogudes per l'Ajuntament de Torrent i Aigües de l'Horta

Aigües de l'Horta inicia les obres de renovació de la xarxa d'aigua potable en la calle Pintor Pablo Picasso del Vedat de Torrent. Aquestes actuacions permetran millorar l'eficiència de la xarxa i la qualitat del servei al ciutadà, en substituir els trams que concentren un major nombre d'avaries a causa de la seua antiguitat i estat, per canonades de nova generació amb materials de primera qualitat. 

 

L'obra consisteix en la renovació de 133 m. de canonada de fibrociment i plàstic per canonada de fosa dúctil DN 100 de major secció i durabilitat. L'actuació comprèn també renovació d'escomeses domiciliàries, el malladode la xarxa, i per tant millorarà la circulació de l'aigua, equilibrant millor les pressions i millorant la qualitat i continuïtat del subministrament.

 

El pressupost d'aquestes obres, que està previst que queden concloses en tres setmanes, està inclòs en el fons de renovació de la tarifa d'aigua i ascendeix a 34.774,64 €. Aquesta actuació s'inclou dins de la labor que la companyia gestora del cicle integral de l'aigua en el municipi està duent a terme a Torrent per a millorar el subministrament d'aigua en la localitat, alhora que es garanteix l'ús eficient i responsable d'aquest recurs escàs; i que inclou la renovació de xarxes, l'engegada noves infraestructures i l'ocupació de les últimes tecnologies.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.119.131.178

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.