Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 28 de novembre del 2017
POLÍTICA

El PP de Torrent reclama que “torne la Policia de Barri de debò i no solament a l'Avinguda al Vedat”

Folgado: “Ros va eliminar la Policia de Barri amb 24 agents en 11 districtes de Torrent que va crear el PP i ara dos anys després ens anuncia la creació de UNIPROX amb la meitat d'agents i solament en carrers on més se'ls veja”

La portaveu del Grup Popular en l'Ajuntament de Torrent, Amparo Folgado ha reclamat avui “que torne la Policia de Barri de debò i no solament a l'Avinguda al Vedat com ha anunciat l'equip de govern socialista”.  La Unitat de Policia de Proximitat va ser creada per l'anterior equip de govern del Partit Popular al desembre de 2013, sent alcaldessa Empare Folgado. Aquesta unitat comptava amb 24 agents dels 34 que es van incorporar a la plantilla aqueix any. La seua missió, repartits en 11 districtes de la ciutat era la de patrullar a peu, presentar-se als comerços, als centres educatius i ser la policia de cadascun dels diferents barris de Torrent, als quals poder acudir els veïns en cas de necessitat.
 

Aquesta unitat va ser desmantellada des d'octubre de 2015, amb el govern socialista de Jesús Ros, després de presentar la primera fase de reestructuració de la Policia Local de Torrent, empresa pel govern socialista. Des del Partit Popular es va denunciar l'eliminació d'aquesta unitat de proximitat. Ara, el mateix govern socialista ha anunciat la creació de UNIPROX, una unitat de proximitat però solament per a l'Avinguda al Vedat, la plaça Fra Antonio Pans, la Plaça Va unir Musical i l'entorn de la Torre, segons han assenyalat en un comunicat municipal. 

 

Per a la portaveu del Partit Popular, Amparo Folgado “Ros va eliminar la Policia de Barri amb 24 agents en 11 districtes de Torrent que va crear el PP i ara dos anys després ens anuncia la creació de UNIPROX amb la meitat d'agents i solament en carrers on més se'ls veja”. A més, Folgado afirma que “els veïns de Torrent reclamen més seguretat en els seus carrers i barris, no solament en l'avinguda principal,UNIPROX és un simulacre del que va anar la Policia de Barri que va crear el PP en la passada legislatura”. Per a la exalcaldesa “és un ròssec del que estem veient amb Ros, desmantellar les polítiques del Partit Popular i presentar-les com a noves a final de la legislatura”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.173.221.132

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.