Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 24 de novembre del 2017

La Policia Local de Torrent redobla el seu compromís contra la violència de gènere

La creació de la Secció de Protecció a la Família (SEFAMA) complementarà l'atenció assistencial, que PLT està prestant al capdavant de l'oficina d'atenció a les víctimes des del 2004, per una agent

L'aparició de la nova unitat, SEFAMA, ve a complementar els serveis d'atenció integral a les dones que són víctimes de maltractaments des de l'oficina d'atenció a les víctimes de violència de gènere. Al capdavant d'aquesta secció estarà una agent amb àmplia experiència abordant aquests temes, després del seu pas pel grup GAMMA de Policia Local de València.

A més, SEFAMA oferirà un servei integral per a preservar i defensar els drets de la família, especialment davant les situacions de maltractament i violència en l'àmbit familiar. Entre les funcions d'aquesta unitat es troben les d'intervenir i col·laborar, de manera immediata i coordinada, al costat d'altres institucions i cossos i forces de l'Estat. També intervindrà impulsant la sensibilització i la formació dels i les agents responsables d'actuar davant el coneixement d'aquests casos, i amb l'engegada de campanyes de sensibilització.

Des de la delegació de Seguretat Ciutadana es vol posar en valor l'aposta, una vegada més, que fa la Policia Local de Torrent per l'especialització a través de la professionalitat dels seus integrants per a donar resposta a les diferents situacions a les quals s'enfronten davant la nova realitat social. Així mateix, el regidor de Seguretat Ciutadana, José Antonio Castillejo, també vol ressaltar la coordinació que existeix amb la regidoria d'Atenció a les Persones, i la professionalitat del departament d'Igualtat, Infància i Família de l'Ajuntament de Torrent, a l'hora de treballar conjuntament.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.188.152.162

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.