Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 23 de novembre del 2017
MÚSICA

Ángela Martínez Martínez, primer premi Vicente Galbis 2017

En segon lloc es va posicionar Ángel Ibáñez Martínez per la seua especialitat amb l'arpa i el tercer premi va ser para Alberto Gil Martínez i la seua qualitat musical amb el saxofon

El Conservatori Professional de Música de Torrent va acollir ahir la XVII edició dels Premis Vicente Galbis; uns guardons que se celebren anualment i que es van crear en honor a la memòria del professor i fundador del centre. L'acte es va iniciar amb un concert de la mà de l'alumnat del Conservatori, amb l'Orquestra decorda i dirigits pel director Francisco Amaya. El programa va estar format per l'obra VesperVoluntaries Op. 14 del compositor I. Elgar. 
 

Seguidament, es va fer el lliurament dels guardons als premiats. Enguany el primer premi ha sigut para Ángela Martínez Martínez i la seua fantàstica interpretació musical amb el seu Fagot. En segon premi ha sigut para Ángel Ibáñez Martínez per la seua especialitat amb l'arpa, i el tercer premi va ser para Alberto Gil Martinez per la seua interpretació amb el saxofon. També es va fer lliurament dels premis professionals de música del curs 2016 – 2017. 
 

La regidora d'Educació, Patricia Sáez, acompanyada de la Directora General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, Marina Sánchez; el director deCaixa Rural, Ismael Casabán; i diferents membres de la corporació municipal van estar presents i van participar en el lliurament dels guardons. La regidora va destacar la importància del conservatori i va posar l'accent en la labor que realitzen amb l'alumnat, a més de “la importància de convocar premis tan rellevants dins de l'àmbit musical i que premien l'esforç, dedicació, però sobretot el talent d'aquests joves que són uns grans professionals, i que segur que segueixen collint grans èxits en les seues carreres musicals”.
 

Per la seua banda, la directora del centre, FaniBlanch, va agrair la col·laboració que des de l'ajuntament es realitza per a poder organitzar aquests premis, així com els de piano Empare Fandos, que també organitza el centre. Però sobretot va fer un esment especial a Vicente Galbis “per la seua consagració i treball per la música” i va agrair la presència de la seua família, que vas agafar cada any a l'acte de lliurament dels guardons. Per a acabar l'esdeveniment, la guanyadora del primer premi Vicente Galbis, Ángela Martínez, va oferir un concert de fagot, acompanyada de la pianista de Pilar Navarro.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.21.97.61

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.