Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 23 de novembre del 2017
FUTBOL FEMENINO

El Monte-Sión femenino recupera el liderato

La setmana vinent li la jugaren en la seua visita a Port de Sagunt per a enfrontar-se a Mare Nostrum un altre dels galls del grup que colidera amb les torrentinasel grup dos sabent que el que guanye eixirà molt reforçat per a seguir al capdavant de la taula malgrat que la temporada encara és molt llarga.

El femení “A” del CD Monte Sión, solucione amb autoritat diumenge passat la seua trobada de la vuitena jornada de lliga davant el Riba-roja de Túria CF “A”, les de Gabi es van mostrar molt superiors de principi a fi, les rojillas van plantar cara a les colegialas amb prou faenes la primera cambra d'hora, defensant amb encert la seua porteria, fins que en el minut 25, la golejadora azulona Sandra destape la llanda dels trons amb un magnifique tant i posant l'1-0 i en el minut 30 Sandra va tornar a batre aNadine que no va poder fer gens, pujant el 2-0 per a les torrentinas, amb aquest resultat acabe la primera meitat.

 

La segona meitat va ser més del mateix amb un equip torrentino superior i sense donar moltes opcions a les rojillas que es defensaven com podien, encara que el 3-0 no arriba fins al minut 68 per mitjà de la recentment incorporada Laura Otermin, el 4-0, arribe en el minut 78 obra d'Inés i en el 81 Raquel liquide el partit posant el 5-1 definitiu. Victòria important que els dóna novament el liderat a les colegialas, que la setmana vinent li la jugaren en la seua visita a Port de Sagunt per a enfrontar-se a Mare Nostrum un altre dels galls del grup que colidera amb les torrentinasel grup dos sabent que el que guanye eixirà molt reforçat per a seguir al capdavant de la taula malgrat que la temporada encara és molt llarga.

 

FITXA TECNICA
CD MONTESION: Cheyenne, Marianne, Adriana, Inés, Marta, Sandra, Sara, Pascu, Anna, Angels,Dessi. Suplents: Raquel, Laura, Empare Brega
GOLS: Sandra 2, Inés, Laura, Raquel
RIBA-ROJA DE TÚRIA CF: Nadine, Sègol,Deyanira, Paula, Yaiza, Lourdes, Alba, Mº José, Karina, Andrea, Esther. Suplents: Sonia, Cristina
ARBITRE: Sr. Arturo Magariño Julián. Sense complicacions

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.133.160.156

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.