Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 23 de novembre del 2017
CULTURA

Música en directe en l'Auditori

“La millor cançó del món” és l'últim muntatge de la companyia valenciana Ornitorincs, el motor fonamental de la qual des dels seus inicis ha sigut investigar amb el llenguatge i jugar amb ell, per a reflexionar sobre la condició humana. "La millor cançó del món” proposa una reflexió sobre l'acte creatiu, sobre l'exercici extraordinari de crear una mica del no-res i és, també, un viatge a través de les cançons d'èxit de tots els temps, un còctel irresistible de música en directe, comèdia i creativitat

Dos homes i una dona es desperten tancats en una desvencijada càmera subterrània. Al costat d'ells, i ocupant el centre de la sala, hi ha unimpoluto piano de cua. Cap dels tres sàpies per què està allí i desconeixen com han arribat a tan horripilant situació. Cerquen desesperadament una eixida que no existeix, fins que la imatge d'un individu emmascarat amb veu distorsionada els proposa un joc: compondre i cantar la millor cançó del món en menys de 24 hores o, si no, moriran. Est és el punt d'arrencada de "La millor cançó del món". A partir d'ací, amb un ritme trepidant i una successió de quadres plens d'intriga, música, humor i sorpreses, veurem com els protagonistes d'aquesta comèdia fan tot el possible per a eludir la seua macabra destinació. 

 

“La millor cançó del món” és l'últim muntatge de la companyia valenciana Ornitorincs, el motor fonamental de la qual des dels seus inicis ha sigut investigar amb el llenguatge i jugar amb ell, per a reflexionar sobre la condició humana. "La millor cançó del món” proposa una reflexió sobre l'acte creatiu, sobre l'exercici extraordinari de crear una mica del no-res i és, també, un viatge a través de les cançons d'èxit de tots els temps, un còctel irresistible de música en directe, comèdia i creativitat. Una aventura per a escoltar, riure, rememorar, reflexionar i gaudir, interpretada per DiegoBraguinsky, María Zamora, Víctor Lucas, MamenMengó i Paula Braguinsky, i dirigida per Jaime Pujol. La funció serà el divendres 24 de novembre a les 20:30 h (funció en valencià).

 

El diumenge 26, a les 19 h, contínua la X Mostrade Teatre Amateur Juan Manuel Ferraro amb la posada en escena de l'obra guanyadora delXXXIX Concurs de Teatre Faller en Valencià de Torrent: “Menja'm el coco, negre” interpretada pel grup de teatre Pensat i fet de la Falla Avinguda.  Entrades a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles de l’Auditori (dijous de 17 a 20 h, divendres d'11 a 13 h, i des de 2 hores abans del començament de cada espectacle).

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.222.122.246

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.