Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 23 de novembre del 2017

Les associacions participen en un curs contra la violència de gènere

L'objectiu del mateix era facilitar a la representació del teixit associatiu de la ciutat, la informació necessària per a començar a comunicar utilitzant un llenguatge i imatges no sexistes. Durant aquesta setmana s'oferiran cursos i xarrades a diferents col·lectius de la ciutat amb la finalitat que s'elimine tota discriminació cap a les dones

En el marc de la X Setmana Contra la Violència de Gènere de Torrent, se celebre en la vesprada d'ahir un curs destinat a totes les associacions, tant de dones com les quals pertanyen al teixit festiu de la ciutat. El curs de llenguatge i imatges no sexistes, és un curs oferit pel consistori i organitzat des de Casa de la Dóna, que s'ha celebrat en el marc d'aquesta setmana contra la violència de gènere però que a més es contempla en l'I Pla Municipal d'Igualtat d'oportunitat entre dones i homes.
 

L'objectiu del mateix era facilitar a la representació del teixit associatiu de la ciutat, la informació necessària per a començar a comunicar utilitzant un llenguatge i imatges no sexistes. Durant aquesta setmana s'oferiran cursos i xarrades a diferents col·lectius de la ciutat amb la finalitat que s'elimine tota discriminació cap a les dones. La regidora de Polítiques d'Igualtat de la Dona, Encarna Lerma, ha assenyalat que “aquest pla i les activitats que es contemplen en el mateix, suposen el compliment del compromís que té el consistori amb fomentar i promoure la igualtat d'oportunitats entre homes i dones en el nostre municipi”.
 

Associacions de dones, comissions falleres i comparses de Moros i Cristians, van estar presents en aquest curs on es va oferir tota la informació necessària per a dissenyar una comunicació no sexista, sense estereotips ni prejudicis, de la mà de Dolores Conesa, pertanyent a l'associació ALIA. Se'ls va facilitar a les i els assistents material didàctic sobre el tema a tractar a més del Manual Pràctic de protecció i defensa personal per a dones de Gonzalo Carratalá Cuartero, del club esportiu Herca.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.12.222

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.