Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 12:01:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 21 de novembre del 2017

Paco Verdet, propietari del cotxe més antic de la concentració de clàssics

Més de 150 vehicles, des de la dècada dels trenta fins a finals dels vuitanta, es van donar cita als peus de la Torre.

El diumenge al matí, Torrent es va convertir en la capital del motor amb la celebració de la XII Edició de la concentració de Cotxes Clàssics Ciutat de Torrent. Una trobada que va reunir a més de 150 cotxes històrics, des de la dècada dels vint fins a finals dels anys vuitanta, i que està organitzat pel Club Horta Classics. L'exposició, que va tenir lloc al voltant de la Torre, va agrupar als vehicles per marques, estils i èpoques, de manera que tots els que es van acostar a gaudir dels vehicles pogueren conèixer millor l'evolució del disseny i la tecnologia.

Per a finalitzar la jornada, l'organització va fer lliurament de tres trofeus com a reconeixement de la qualitat històrica i cultural dels vehicles participants. El primer premi va ser per al cotxe més antic, el guanyador del qual va ser el torrentí Paco Verdet Carratalá pel seu increïble vehicle "Studbaker President" de 1928. El premi al millor cotxe va recaure en el "Mercedes Pagoda 28056" d'Alain Chamaillard. I finalment es va fer lliurament del premi especial Juan Díaz que va ser para Eduardo Arnau Catalunya "Isseta".

En el lliurament de premis va estar present el regidor d'Activitats Lúdiques, Alfred Costa, que va felicitar no solament als guanyadors, sinó a tots els participants en aquesta trobada "per convertir el casc històric de Torrent en una cita obligada per als amants del motor i dels clàssics, convertint la nostra ciutat en pol d'atracció cultural en oferir a la ciutadania i als molts visitants d'altres comarques, autèntiques joies amb una gran valor històric, i permetre a moltes famílies gaudir d'una jornada festiva i gastronòmica amb gran atractiu turístic".

Més de mil persones, molts vinguts d'altres comunitats autònomes, van arribar carregats amb les seues càmeres de fotos per a portar-se les millors instantànies d'aquestes joies sobre rodes que de manera exclusiva solament poden gaudir-se a Torrent, gràcies al Club Horta Classics que col·labora amb l'Ajuntament en diferents activitats. No en va, cediran tres joies descapotables para li Cavalcada de Reis, que faran les delícies de majors i xicotets

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.119.143.4

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.