Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 20 de novembre del 2017
SUCESSOS

Detingut un jove per una agreció sexual a una amiga de la seua parella

La víctima es va quedar a dormir en el domicili d'una parella després d'una nit de festa i es va despertar quan l'individu va començar a forçar-la

Una jove de 20 anys va denunciar que va ser agredida sexualment per la parella d'una de les seues amigues en una vivenda de Torrent després d'una nit de festa, segons ha informat un diari de tirada regional. La Policia Local va acudir amb urgència al domicili on van ocórrer els fets i va detindre al presumpte agressor. La víctima va presentar la corresponent denúncia en una comissaria de la Policia Nacional després de rebre atenció mèdica en l'Hospital General de València.
 

L'agressió sexual es va produir sobre les set del matí del diumenge 19 de novembre en l'habitatge on resideixen el jove detingut i la seua parella en Torrent. La víctima es va quedar a dormir en el domicili d'una amiga després de passar la nit de festa amb ella i altres joves.La xica es va despertar quan l'individu ara arrestat li va baixar les bragues i va començar a grapejar-la en el llit. El jove es va tirar damunt de l'amiga de la seua parella i va utilitzar la força per a cometre l'agressió sexual. Segons la denúncia que va presentar la víctima, l'individu li va agafar les mans perquè no poguera oferir resistència.
 

Quan l'agressor va eixir de l'habitació, la jove va agafar el seu telèfon mòbil i va cridar al seu nuvi per a explicar-li que havia sigut forçada sexualment i demanar-li ajuda. Segons després, aquest xic va cridar a la policia per a denunciar l'agressió sexual i dues patrulles de la Policia Local de Torrent van acudir al lloc indicat pel jove: un domicili situat en el carrer Sant Luis Beltrán.

 

Mentre uns policies arrestaven a l'individu, de 26 anys d'edat i nacionalitat equatoriana, uns altres traslladaven a la xica a l'Hospital General perquè fóra reconeguda per un forense. Després d'informar-li dels seus drets, els agents van portar al detingut a la comissaria de Torrent. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.138.125.2

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.