Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 20 de novembre del 2017

La Policia Local de Torrent ‘pren’ les xarxes socials i millora la web

La PLT estrena la seua presència en xarxes socials amb l'obertura del seu perfil en Twitter: @policiaTorrent, i Facebook: Policia Local Torrent

La Policia Local de Torrent ja disposa dels seus comptes oficials en xarxes socials, tant en Facebook (Policia Local Torrent) com en Twitter (@PoliciaTorrent) que porten en funcionament des de l'1 d'agost. En aquests moments compta amb més de 350 seguidors en twitter i quasi els 1.500 en facebook. A més, la pàgina web de l'àrea de Seguretat Ciutadana, ha modernitzat la seua imatge i ha afegit nous continguts d'utilitat per al ciutadà. La nova Web s'adapta a l'usuari amb una millora en l'accessibilitat a tots els apartats, de forma visual en la iconografia que, resulta més còmoda, i s'han creat nous apartats essencials. Respecte a les novetats cal destacar la creació dels apartats de notícies i corts de carrer, i dins de policia local s'instaura informació de serveis com: mediació, protecció animal, patrulla rural o policia de proximitat entre uns altres. 
 

L'objectiu és aconseguir una Policia Local més pròxima a la ciutadania i, amb la qual puguen tenir major fluïdesa en l'intercanvi de tot tipus d'informació útil i pràctica. En aquest sentit, la policia se sumisca al lema #ayudaryproteger, no solament de forma física, que és molt important, sinó també en xarxes socials. Twitter i Facebook seran dos canals més, que se sumen als existents, com és habitual, la web municipal, en la seua apartat "Queixes i Suggeriments" i el telèfon d'emergències de la Policia Local, 092. 
 

El regidor de Seguretat Ciutadana, José AntonioCastillejo, destaca que d'aquesta manera “es tendeixen ponts de comunicació amb la ciutadania, alhora que es poden conèixer amb més detall, el treball que realitzen i exerceixen les diferents unitats i seccions que conformen la Policia Local de Torrent”. A més, Castillejo ha volgut assenyalar també la implicació i la participació de la PLT per a engegar aquestes eines que a més de modernitzar i actualitzar la imatge de la nostra Policia, pretenen acostar més si cap, des d'una major proximitat i proximitat la labor realitzada al servei dels veïns i veïnes de Torrent.
 

El regidor i l'Intendent principal, Eduardo Martínez, han deixat clar que aquests canals serviran per a difondre no solament els esdeveniments o actuacions en els quals estiguen presents els agents, sinó també, “notícies sobre senyalització, corts de carrer i ocupació de via pública, consells de seguretat, alertes i avisos metereológicos i altres informacions d'interès al ciutadà”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.198.200.128

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.