Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 15 de novembre del 2017
SUCESSOS

La Policia impedeix un suicidi en el Pont Blau

Per a evitar que el presumpte suïcida se sentira intimidat, els policies actuantes es van mantenir a una distància prudencial i van tractar d'iniciar una conversa amb ell

El migdia del passat 13 de novembre dues dotacions de la Policia Nacional van impedir que un home es llançara al buit des del pont “Blau” del carrer Perfecte de Torrent. El primer vehicle Z a arribar al lloc comissionat per la sala de 091 va observar a un home d'uns quaranta anys en el costat exterior de la barana, agarrat a la mateixa amb una sola mà i amb una de les seues cames penjant. Per a evitar que el presumpte suïcida se sentira intimidat, els policies actuantes es van mantenir a una distància prudencial i van tractar d'iniciar una conversa amb ell. Aquest home -que es trobava en un evident estat de nerviosisme- es va mantenir indiferent a les indicacions dels policies. En un moment determinat l'home es va soltar de la barana amb la intenció de llançar-se al buit el que va impulsar als dos policiesactuantes a abalançar-se per a agarrar-ho fortament evitant que caiguera.

 

Donat el pes de l'home i al fet que aquest no cessava en la seua obstinació de llançar-se al buit, tots dos policies van haver de ser recolzats per un vianant que els va ajudar a subjectar a l'home, el qual va romandre penjant fins a l'arribada d'un segon vehicle de Policia Nacional amb l'ajuda del qual se li va aconseguir passar al costat segur de la barana. Després de l'episodi, un indicatiu sanitari es va personar en el lloc traslladant a l'home a l'Hospital General de València. Un dels dos policies nacionals que van intervenir en primera instància havia practicat el passat dia 10 la reanimació cardio-pulmonar a un home que jeia inconscient en la calle Músic Mariano Puig Yago.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.141.30.162

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.