Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 15 de novembre del 2017

La Policia Nacional deté a tres persones i recupera nombrosos efectes 

S'han realitzat dos registres en els quals s'ha recuperat eines i maquinària industrial valorades en uns 30.000 euros, alguns dels efectes ja han sigut lliurats als seus legítims propietaris. Un dels arrestats sostreia efectes de l'interior de vehicles i els ocultava en un taller 

Agents de la Policia Nacional han esclarit 23 delictes de robatori amb força i dos delictes de furt, i recuperat nombrosos efectes sostrets valorats en uns 30.000 euros. S'ha detingut a un home de 43 anys com a presumpte autor d'un delicte continuat de robatori amb força en interior de vehicles, i a una parella de 34 i 46 anys com a presumptes autors d'un delicte d'encobriment. S'han realitzat dos registres, en un domicili i en un taller, on s'ha recuperat nombrosos efectes, principalment eines i maquinària industrial, algun d'aquests ja han sigut reconegudes pels seus legítims propietaris.

 

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement d'una sèrie de robatoris amb força en interior de vehicles comesos el passat mes a Torrent en els quals s'apoderaven de maquinària i eines d'alt valor. El modus operandi utilitzat era fracturant la finestreta, bé apalancat el marc de la porta o forçant el pany. 

 

Com a conseqüència de les recerques, els policies van establir un dispositiu i van esbrinar que els efectes sostrets de l'interior dels vehicles podrien estar ocults en un taller d'un polígon de la localitat. 

 

Els policies en col·laboració amb agents de la Policia Local de Torrent van realitzar un registre en un taller on van localitzar nombroses eines, maquinària i efectes de procedència il·lícita com; bateries, radials, trepants, lijadores, caixes d'eines, GPS, equips d'àudio de cotxe, cortasets, un soplador i diverses caixes d'eines. La majoria d'aquests efectes estaven ocults a l'interior de dos vehicles del taller, per la qual cosa després de realitzar els esbrinaments pertinents van ser detingudes dues persones presumptes autores d'un delicte d'encobriment. A més va ser intervinguda una pistola detonadora de calibre 9mm amb el seu carregador i diverses caixes de cartutxos detonadors, alçant-se la pertinent acta administrativa.

 

Els investigadors van esbrinar la identitat de l'autor dels robatoris en interior de vehicles i després de localitzar-ho va ser detingut com a presumpte autor d'un  delicte continuat de robatori en interior de vehicles. A més es va realitzar un registre en el seu domicili on es va intervenir també diversos maletins d'eines, amoladores i bateries de gran grandària. 

 

El valor dels efectes intervinguts i recuperats és d'uns 30.000 euros, algun d'ells ja han sigut lliurats als seus legítims propietaris. Els detinguts, un d'ells amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.28.50

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.