Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 14 de novembre del 2017

Ópera y música clássica en l'Auditori

Aquesta setmana, l’Auditori de Torrent ofereix un interessant programa per als afeccionats a l'òpera i a la música clàssica.D'una banda, la ja habitual companyia lírica Òpera 2001 posa en escena “El barber de Sevilla” de Gioacchino Rossini. Per un altre, l'ORA Symphony Orchestra, formació que també ha visitat l’Auditori de Torrent en ocasions anteriors, interpretarà el programa que porta per títol “Clàssics a la carta”

Aquesta setmana, l’Auditori de Torrent ofereix un interessant programa per als afeccionats a l'òpera i a la música clàssica. D'una banda, la ja habitual companyia lírica Òpera 2001 posa en escena “El barber de Sevilla” de Gioacchino Rossini, que ha demostrat ser una de les grans obres mestres de la comèdia dins de la música, i ha sigut descrita com l'òpera bufa de totes les òperes bufas. Fins i tot després de dos-cents anys, la seua popularitat en l'escena de l'òpera moderna testifica la seua grandesa. La trama relata les peripècies d'una parella d'enamorats integrada pel comte de Almaviva i la jove òrfenaRosina. Bartolo, preceptor de la xica, també la pretén malgrat la diferència d'edat. Per a evitar-ho, la parella es val de l'ajuda del barber Fígaro, qui mitjançant enredos enganya a Bartolo i aconsegueix unir en matrimoni als enamorats. La representació serà el dimecres 15 de novembre a les 21 h.

 

Per un altre, l'ORA Symphony Orchestra, formació que també ha visitat l’Auditori de Torrent en ocasions anteriors, interpretarà el programa que porta per títol “Clàssics a la carta” i en el qual l'ORA, dirigida pel mestre Ricardo Casolà, interpretarà un repertori d'obres en la selecció de les quals ha participat el públic habitual d'aquesta formació. En concret, s'interpretaran obres de F. Mendelssohn, P.Tchaikovsky, G. Bizet, G. Fauré i A. Dvorak. A més, el concert comptarà amb la participació com a solista de Mikhail Spivak, violinista rus establit en el nostre país i membre de l'Orquestra del Palau dels Arts, que interpretarà l'obra Souvenir d'un lieu cher, Op.42 deTchaikovsky. El concert serà el divendres 17 de novembre a les 20:30 h.

 

A més, contínua en el Auditori de Torrent, la XMostra de Teatre Amateur Juan Manuel Ferraro, que la setmana passada va inaugurar la companyia Carabau Teatre d'Alaquàs amb l'obra “Estocolm. Es va acabar el conte” i que aquest diumenge, 19 de novembre, a les 19 h, continua de la mà de Escudellasomnis Teatre, de Muro d'Alcoi, amb la posada en escena de “Burundanga”. Entrades a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles de l’Auditori (dijous de 17 a 20 h, divendres d'11 a 13 h, i des de 2 hores abans del començament de cada espectacle).

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.141.199.243

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.