Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 31 de Octubre del 2017
EDUCACIÓ

Comencen les obres del CEE L'Encarnació

El nou centre albergarà a 162 alumnes i alumnes i que comptarà amb 21 aules, menjador, servei ambulatori i una zona d'administració

La setmana passada es van iniciar les obres d'ampliació i adequació del Centre d'Educació Especial L'Encarnació de Torrent. La reforma del centre s'està desenvolupant mitjançant dues fases: la primera en la qual es construiran les noves aules en el solar adjacent de l'edifici existent, aproximadament de 3.000 metres quadrats, i una segona fase que contemplarà la rehabilitació del mateix. 
 

La Conselleria d'Educació va licitar, el passat mes d'abril, un contracte per 4,3 milions d'euros per a la realització d'aquestes obres, amb les quals s'aconsegueix eliminar els antics barracons en els quals es trobava l'alumnat. El nou col·legi tindrà així, una capacitat per a 162 alumnes i un total de 21 aules repartides en: vuit aules per a escolars de tres a vuit anys, sis aules per a escolars d'entre nou i setze anys, cinc dirigides a estudiants des dels disset als vint-i-un anys i dues aules destinades a la iniciació professional. El centre també disposarà de menjador, un servei ambulatori i una zona d'administració.
 

Durant el període en el qual s'estan realitzant les obres, l'alumnat es troba estudiant en un emplaçament alternatiu, situat davant del propi centre per a alterar el menys possible la seua activitat diària. La regidora de l'àrea d'Educació, Patricia Sáez, ha destacat la importància d'aquestes obres “ja que es tracta d'una reivindicació històrica per part del la comunitat educativa i que, després de les reformes, aconseguirem cobrir totes les necessitats dels alumnes i alumnes”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.21.248.47

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.