Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 30 de Octubre del 2017
FUTBOL

Monte-Sión presenta als seus 450 futbolistes

Més de mil persones es congregaven en La Ciutat de l'Esport Parc Central de Torrent, per a acollir amb una calorosa benvinguda als convidats d'honor

El divendres 27 d'octubre de 2017 no va ser un dia més. Tots els presents recordaran aquella nit, com l'inici oficial d'una temporada de rècord per a la nostra entitat.  Un creixement latent i constant ens presentava amb 24 equips i més de 450 futbolistes. Tot un orgull que premia la filosofia d'un club que mai abandona als seus jugadors i jugadores i no cessa en l'afany per avançar cap al futur. Més de mil persones es congregaven en La Ciutat de l'Esport Parc Central de Torrent, per a acollir amb una calorosa benvinguda als convidats d'honor.

 

Una vegada més, l'il·lustre Joaquín Requena exercia de mestre de cerimònies per a presentar a José A. Menchero (Seleccionador Autonòmic Femení Valencià), Rosa Castillo (Exjugadora internacional amb Espanya i actual directora de la Secció de Futbol Femení del UD Alce) i Andrea Palacios (Jugadora en actiu del primer equip levantinista) com a flamants convidats en l'apartat esportiu, els quals, van tenir el plaure d'apadrinar l'esdeveniment al costat dels membres de la corporació municipal representada per Andrés Campos (PSOE), Amparo Folgado, José Gozalboi Javier Noguera (PP) i Paco Cubes (Ciutadans). Tots ells acompanyats per la presidenta de l'AMPA del Col·legi Monte-Sión, Inma Montoya. Presentades les personalitats, continuava la presentació.

 

Retrobaments, emoció i il·lusió van ser els estendards en un esdeveniment en el qual es van poder sentir mostres de la qualitat esportiva i humana característica dels jugadors i jugadores del club, els qui no van deixar passar l'oportunitat de retre homenatge a Brayan, el  jugador del C.D. Monte- Sión, el qual era diagnosticat el passat estiu com a malalt de Cerebilitis Aguda Fulminant, una estranya i greu malaltia el car tractament de la qual és a càrrec de la família. Des de la institució, s'enviava un missatge clar de suport incondicional a Brayan i tots els qui li envolten. La imatge no va poder ser més profunda, tots els companys de Brayan van eixir amb el seu nom i dorsal en les seues samarretes. Acte que va posar la nota emocional en totes les persones allí presents.

 

Gest que se sumava a la important aposta del club pel futbol femení, convertint-se al costat dels seus 50 jugadores i 3 equips femenins (Un format íntegrament per jugadores Sub-16 competint així en la categoria Infantil-Cadet de la Federació Valenciana de Futbol) en un dels baluards d'aquesta secció a nivell autonòmic. 
No obstant açò, assoliments aparte, el club va voler agrair l'assistència, confiança, educació i compromís de pares, mares, resta de familiars i amics d'aquest gran conjunt de jugadors i jugadores sent el fil conductor del discurs principal, oferit per Vicent Mora, el nou director esportiu que l'escola aprofitava per a presentar al costat del seu projecte esportiu general.

 

En el qual, es va poder destacar, no solament l'aposta pel futbol femení, una metodologia moderna i progressista, sinó també, l'absoluta immersió del club en les noves tecnologies i xarxes socials (El club disposa de la seua pròpiaAPP para Smartphone) a més de l'obertura de les seues portes i fronteres a un projecte internacional en el qual els seus jugadors i jugadores podran viure experiències esportives a Estats Units que conjuminen futbol, turisme i l'aprenentatge de l'anglès. Tot, amb l'únic i incansable objectiu de fer als vertaders protagonistes de la nit i la temporada, millorar en totes les facetes de la vida. Esport i educació són i seran sempre la bandera de l'escola tant com el són els seus colors blau i groc. Quedava tancada la nit, amb una gran foto col·lectiva que deixava entreveure la unió existent intramuros d'aquest somni anomenat C.D. Monte-Sión.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.14.85.76

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.