Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 26 de Octubre del 2017
FÚTBOL

Más de 500 niños lucirán el escudo del Torrent CF esta temporada

El campo de Sant Gregori contará con una valla fija que recuerde a los espectadores que el respeto es la base del deporte, intentando erradicar cualquier tipo de violencia

El camp de Sant Gregori va acollir ahir a la vesprada presentació dels equips i cos tècnic que competirà enguany amb l'escut del Torrent C.F. El club format per vuit categories, des de querubins fins al primer equip, explicarà aquesta temporada amb un total de 34 equips. Aquest esdeveniment va comptar amb la presència dels més de 500 xiquets que formen el club, el cos tècnic i la junta directiva, que van ser eixint d'un en un des del túnel de vestuaris fins a la pista. Enguany els espectadors van poder gaudir des de les graderies de la realització de l'esdeveniment a temps real, que podien visualitzar en les dues grans pantalles situades en la pista perquè no es perderen cap detall del que passava en el camp. 
 

La graderia del Sant Gregori estava totalment omple en aquesta festa de presentació de la temporada. No va voler faltar a aquest esdeveniment la regidora d'Esport, Nadia Marín i el regidor de Gestió de Recursos i Modernització, Andrés Campos, els qui van intervenir en l'acte, acompanyats per gran part de la corporació municipal. El món del futbol professional va estar representat en la presentació pel jugador torrentino, Pedro López, actual capità del Llevant O.D. El club torrentino, un dels quals major projecció té de la Comunitat, és des del passat any una de les escoles conveniadas pel València CF, en el marc del seu projecte Acadèmia GloVal, un programa esportiu format per tres àrees: rendiment, metodologia i àrea de captació, que permeten als joves torrentinos tenir una major projecció i oportunitats de destacar en el futbol.
 

El club treballa amb una metodologia basada en l'educació de valors i l'especialització en les diferents àrees, sent molt important per a ells el treball d'iniciació. Sobre la base d'aquesta metodologia, el TorrentCF ha volgut posar l'accent en la necessitat del respecte en els estadis de futbol, sobretot des de les graderies. És per açò que el camptorrentino explicarà durant tota la temporada amb una tanca fixa dirigida als espectadors i pares amb el següent missatge: “Saps que és l'única cosa que vol escoltar el teu fill? Estic orgullós de tu, diverteix-te i gaudeix”.
 

Un recordatori per a eradicar aquest tipus de violència que desgraciadament s'instal·la cada vegada amb més freqüència en els camps de formació, el germen de la qual es conrea des de la graderies i que afecta directament a la formació com a jugadors dels xicotets. La regidora Nadia Marín, va apuntar en la presentació que “és un orgull que aquest club treballe diàriament per a fomentar el joc net i el respecte, des d'una formació esportiva amb una metodologia basada en valors com la companyonia, el treball en equip, el respecte per contra, etc. Volem que el camp del Sant Gregori siga un espai esportiu respectuós, eradicant qualsevol tipus de violència”.
 

El club torrentino comença així una temporada, esperem que omple d'èxits i alegries per a l'esport de la nostra ciutat, on regne l'esport, l'esforç i el respecte, en la qual tots els que ho formen i gaudeixen de jugar i veure el futbol demostraran el que és la #sangtaronja.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.232.88.17

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.