Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 24 de Octubre del 2017
ECONOMIA

L'Ajuntamentel fomenta el comerç local amb la campanya ‘Comerç de proximitat, Aliments de qualitat’

La campanya consisteix en tres accions promociona'ls que es realitzaran durant els mesos d'octubre, novembre i desembre

L'ajuntament de Torrent, través de l'empresa municipal IDEA’T, ha dissenyat la campanya “Comercie de proximitat, Aliments de qualitat”; una iniciativa que fomenta la compra en els comerços locals pertanyents al sector de l'alimentació. Des del 16 al 31 d'octubre, els ciutadans i ciutadanes que realitzen les seues compres en els comerços adherits rebran diferents premis.  El regidor de Recursos i Modernització, Andrés Campos, ha destacat la importància d'aquest tipus d'iniciatives que es desenvolupen des d'IDEA’T “posat que és una bona manera de recolzar i fomentar la compra en els nostres comerços i fomentar l'economia local, ja que a més d'una bona atenció, directa i professional, per part dels i les comerciants, ens possibilita a adquirir un gran ventall de productes molt variats i de gran qualitat”.
 

La campanya consisteix en tres accions promociona'ls que es realitzaran durant els mesos d'octubre, novembre i desembre. La primera fase, del 16 al 31 d'octubre, consisteix en uns Grata i Gana per part dels comerços que regalen en realitzar una compra. Amb aquestes targetes, els clients i clientes podran guanyar diferents premis, com a bosses de la compra, carros, a més de productes i descomptes dels propis comerços.  En la segona etapa, del 2 al 30 de novembre, se sortejaran 40 € al dia per a gastar en les tendes adherides a la campanya. El nombre, que apareix en la targeta de Grata i Gana, que es va lliurar durant el mes d'octubre, es convertirà en una participació per al sorteig de l'ONCE, i si aquest coincideix amb les quatre últimes xifres d'algun dels sorteigs que se celebraran de dilluns a divendres des del 2 al 30 de novembre.
 

Quant a l'última acció de la campanya, que tindrà lloc de l'1 al 22 de desembre, per cada compra en el comerç de proximitat es regalaran participacions per al sorteig que se celebrarà el dia 22 de desembre en l'ajuntament. Els premis són cistelles de nadal; cofres vip, que inclouen premis amb escapades de finalització de setmana; i lots de productes per a cuidar la pell. “Intentem fidelizar als clients actuals, als quals ja compren en els comerços torrentinos; però sobretot atraure a nous clients i crear nous hàbits de consum entre els ciutadans de Torrent”, ha assenyalat Campos. En aquesta ocasió, l'Ajuntament de Torrent i IDEA’T han comptat amb la col·laboració deCaixa Rural Torrent i Nievina. Poden consultar-se les bases i els comerços adherits a la campanya en el següent enllaç: https://torrent.portaldelcomerciante.com/es/noticia/view/comercio-proximidad-alimentos-calidad

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.140.185.147

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.