Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 24 de Octubre del 2017

La societat torrentina col·labora en el primer mural participatiu de TorrentJove

L'artista alemanya Lisa Baeblich va pintar la base de la seua obra i els veïns i veïnes de la ciutat van ajudar a finalitzar aquest projecte artístic. Els pròxims murals seran pintats per Ángel Caballero i els torrentinos Jaume Mora i Juanjo Gasull

Aquest cap de setmana va donar començament la realització del primer mural guanyador del Concurse Pintura Mural TorrentJove, el primer dels quatre projectes artístics de temàtica i tècnica lliure que es plasmaran en diferents edificis de la localitat durant les pròximes setmanes. Des de la delegació de Joventut de l'Ajuntament de Torrent es va engegar la nova edició d'aquest concurs amb l'objectiu de “fomentar l'art urbà i la participació artística entre els joves, potenciar i premiar la seua creativitat, així com ajudar-los a difondre i visibilizar les seues obres en espais de la ciutat, de manera que arriben a molts dels veïns i veïnes de Torrent”, ha assenyalat la regidora de Joventut Nadia Marín. 
 

Per primera vegada, un d'aquests murals ha sigut participatiu i col·laboratiu. Aquesta activitat sociocultural en la qual van col·laborar diferents veïns i veïnes de la ciutat, de totes les edats, va tenir lloc aquest dissabte en la calle Fra Antonio Pans. La guanyadora i artista alemanya del primer mural que s'ha plasmat ja en els carrers va ser Lisa Baeblich, qui va pintar la base de la seua obra perquè, més tard, tots els que volgueren ajudaren a finalitzar aquest projecte. Aquesta obra ha sigut la primera de les quatre que es realitzaran en zones urbanes de la ciutat. Dos dels tres restants projectes són de caràcter local, que porten la signatura dels joves artistes Jaume Mora i Juanjo Gasull. L'artista Ángel Caballero, la cambra guanyadora, començarà a plasmar la seua obra en el CarrerCampoamor dimecres que ve.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
34.204.52.16

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.