Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Dimarts, 24 de Octubre del 2017
FUTBOL FEMENÍ

Empat entre el Bisontes i l'Hispanic

Les valencianes han seguit de cinc cercant la victòria, però l'última jugada del partit, ha sigut per a les locals que després de defensar bé el joc de cinc, Eli xutava des del seu camp, però la pilota acaba pegant en el pal, arribant el partit a la seua conclusió amb el 2-2 i repartiment de punts entre tots dos equips

En el pavelló Chencho de Castelló, es disputava dissabte passat 21 a les 16´00 h., el primer duel autonòmic valencià de la temporada entre Castellonenques i torrentines, per tercer any consecutiu des que les de Torrent van aconseguir l'ascens a la divisió de plata, amb un bagatge favorable a les valencianes que han vençut en totes les seues confrontacions anteriors. En la present temporada tots dos conjunts que es coneixen a la perfecció, s'han reforçat molt i bé i fins avui porten una línia paral·lela de resultats pel que arriben amb els mateixos punts en la taula.

El partit com es preveia ha sigut igualadísimosobretot en una primera meitat en la qual les primeres a avisar han sigut les d'Angel en una pilota que Palanca ha manat al pal de Cristina, el domini era altern però després de l'avís de les torrentinas, les de Miguel Angel han començat a estrènyer i a disposar d'ocasions de gol però els gols no arribarien en els primers 20 minutos fruit de les grans defenses de tots dos conjunts i tant Cristina com Berta han estat espectaculars, arribant al final amb el lluminós apagat en tots dos casellers.

La represa ha començat igual, però les azulonasconforme avançaven els minuts han anat apropiant-se del domini de la pista mentre les visitants s'anaven trobant cada vegada més espesses encara que malgrat tot mantenien les taules en l'electrònic i no ha sigut fins al minut 30, quan Vicky aconseguiria obrir el marcador, en una jugada on després d'una primera parada de Berta, el rebutge no ho perdonava per a posar l'1-0 en l'electrònic, eren els millors minuts de les de Miguel Angel, les de Torrent intentaven igualar la trobada sense trobar la manera de depassar la bona defensa orelludani a una encertada Cristina i quan més estrenyien les valencianes, en el minut 34 després d'una contra local Yana controla de pit i remata pegat al pal i fa el 2-0 deixant a Bisontesmancant poc més de cinc minuts amb un avantatge de dos gols que feia presagiar el millor per a les locals, però les Hispanicas són un equip que ja ho ha demostrat en altres ocasions que fins al so de la botzina no dóna un partit per perdut.

Angel davant la situació i amb cinc minuts per davant mana a les seues pupil·les jugar de cinc amb Lotis de portera jugadora, per a controlar el joc i tenir més ocasions, jugant-se el tot pel tot, tancant a les de la plana en la seua àrea i acovardint pilotes de forma desesperada, obtenint fruit a la tenacitat en el minut 35 després del gol de Romina que posa el 2-1 en l'electrònic i la por en el cos a les de Miguel Angel que veien, que novament se'ls podia escapar la victòria, el cèrcol torrentino era tan insistent que mancant minut i mitjà Romina ha tornat a ser la botxí dels seus excompanyes com en altres ocasions i ha fet el 2-2. Les valencianes han seguit de cinc cercant la victòria, però l'última jugada del partit, ha sigut per a les locals que després de defensar bé el joc de cinc, Eli xutava des del seu camp, però la pilota acaba pegant en el pal, arribant el partit a la seua conclusió amb el 2-2 i repartiment de punts entre tots dos equips.