Dimecres, 08 de Maig del 2024

Actualitzada Dimecres, 08 de Maig del 2024 a les 12:20:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 20 de Octubre del 2017

Adisto celebra la seua Fira de Tardor amb la Patrulla Canina

El 28 d'octubre en la plaça Unió Musical tindrà lloc un conjunt d'activitats comptant amb la visita de la Patrulla Canina. Tallers de globoflexia, xapes, flors, pintacares juntament amb un mercat ambulant solidari i acabant amb una truita geganta i beguda emmarcaren una vesprada molt divertida

L'Associació de Discapacitats de Torrent, amb la iniciativa de Falla L´Hort de Trenor i la col·laboració de Krone i Ajuntament de Torrent, organitza la fira de Tardor solidària en la plaça Unió Musical (darrere de la parada de metro Torrent Avinguada). El 28 d'Octubre serà la cita amb la diversió, la solidaritat, i l'entreteniment per a tota la família, a partir de les 17:30 hores amb gran quantitat de tallers, un mercadito solidari, globoflexia, i pinta-cares per als més xicotets.


El moment més esperat de la vesprada serà l'actuació de la Patrulla Canina, un grup d'animació infantil de la sèrie d'animació, que farà que els xiquets presents canten i ballen. La jornada acabarà amb begudes, refrescs i una truita de creïlla geganta per a posar punt final a un dia de diversió en família, i amenitzant aquest final de festa, PERFUSSIÒ grup de percussió de Adisto actuarà per a tots els assistents.

Així doncs, un any més es torna a celebrar aquesta festa solidària a benefici de Adisto, l'associació de persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament, sense ànim de lucre i amb esperit de lluita per excel·lència de Torrent. Sorgeix com a centre d'oci i temps lliure i atenció a les seues famílies, i com a forma de reivindicació del col·lectiu de familiars de persones amb discapacitat del nostre municipi i la seua comarca. Hui en dia Adisto mostra la seua visibilitat ens mostra el talent, les capacitats i habilitats d'un col·lectiu ja no tan desconegut per la nostra societat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.14.150.55

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.