Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 19 de Octubre del 2017
ATLETISME

El CAT presenta els seus 350 atletes

L'any passat, el Club d'Atletisme va collir grans èxits en diferents campionats, a més d'obtenir el títol de millor club de la ciutat i aconseguir classificar-se en el lloc 17º a nivell nacional, pels bons resultats entre tots els campionats en els quals han participat

Les instal·lacions del Parc Central  van acollir l'acte de presentació de la nova temporada 2017 - 2018 del Club Atletisme Torrent. L'any passat, el Club d'Atletisme va collir grans èxits en diferents campionats, a més d'obtenir el títol de millor club de la ciutat i aconseguir classificar-se en el lloc 17º a nivell nacional, pels bons resultats entre tots els campionats en els quals han participat. El CAT és un club que compta amb 33 anys d'antiguitat, i que té com a membres a més de 370 atletes entre totes les categories. En aquesta temporada han aconseguit un total de 19 medalles en Campionats d'Espanya, més de 60 en Campionats Autonòmics i més d'un centenar en els Campionats Provincials. A més, a nivell individual han tingut tres atletes en competicions internacionals. Cal destacar que quant a equips es refereix, l'equip femení porta cinc temporades seguides competint en la lliga de primera Divisió Nacional.

La regidora d'Esports, Nadia Marín, va estar present en l'acte de presentació al costat del regidor de Recursos i Modernització, Andrés Campos, per a donar l'enhorabona al club pels assoliments aconseguits en la temporada 2016 - 2017 i desitjar que la pròxima siga igual de bona i fins i tot millor. A més, Marín va posar l'accent i va recordar “el Campionat d'EspanyaSub – 23, que es va organitzar ací a Torrent i que va ser tot un èxit, ja que es tractava d'un campionat a nivell nacional que va congregar a més de 6.000 persones entre les diferents jornades, i en el qual el nostre atleta Dani Cerdán va obtenir la medalla d'or en la prova de 200 ml”.