Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 18 de Octubre del 2017
FÚTBOL

El Monte-Sión cau en Silla per 2-1

S'enfrontaven dos dels equips imbatudes i gallets del grup amb un objectiu comú l'ascens a 1ª Regional, es van avançar les locals en el minut 7

Al dimarts dia 10 d'Octubre es va avançar la tercera jornada per al femení "B" del CD Montesión, que es va enfrontar a Sedaví, al AT Sedaví "A" a les 21 h, en un partit molt disputat per tots dos conjunts, es van avançar les col·legiales en el minut 6 per mitjà de Marta Requena, igualant la trobada les atlètiques gràcies al gol de Raquel en el minut 16, amb l'empat es va arribar al descans. La represa va ser un voler i no poder de tots dos blocs portant el pes del partit les locals, mentre que les torrentines van saber contrarestar i mantenir el resultat fins a arribar a l'esgotament total, ja que van disposar d'un sol canvi, per la qual cosa el punt sap millor veient el gran esforç físic de les jovenetes col·legiales.

El Femení "A", va caure a Silla davant el Silla Femení "B", malgrat que la lletra és el primer equip de Silla, alguna cosa que mai s'entendrà, el dels canvis de lletra segons conveniències dels clubs. S'enfrontaven dos dels equips imbatudes i gallets del grup amb un objectiu comú l'ascens a 1ª Regional, es van avançar les locals en el minut 7 per mitjà de Rosario Iñiguez, les torrentines van intentar escurçar diferències però la poca fortuna i una espectacular Nuria neutralitzaven les accions col·legials que veien com en el minut 43 eren castigades amb un penal que la capitana del Silla Rosario Iñiguez anotava el 2-0 amb el qual s'anava al descans.

La segona meitat les de Torrent ho van intentar tot per a escurçar diferència i ficar-se en el partit sobretot arran de l'expulsió de la local Andrea, però novament la poca fortuna i Nuria, minaven el gran treball de les xiques de Gabi, que segons avançaven els minuts es veien més esgotades en desplaçar-se amb un sol canvi, per la qual cosa l'equip pague el gran esforç físic que en el minut 76 aconseguia el 2-1, premi a la insistència gràcies al gol de Sandra que ja porta sis punts en tres partits, les blaves van seguir intentant-ho però les blanques van saber tancar espais i defensar com cosacs el resultat al costat d'una encertadíssima Nuria que va ser la millor del seu equip, arribant al final amb el 2-1 del marcador que deixa a les locals amb tres de tres i les torrentines baixen de la primera a la cinquena plaça amb 6 punts, Esperant sumar tres punts més diumenge que ve en el Sant Gregori "B" davant el Tavernes Blanques.