Dimecres, 17 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 16 de Abril del 2024 a les 20:36:50 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 18 de Octubre del 2017
MEDI AMBIENT

6.300 persones visiten l'exposició H2Oh! organitzada per Aigües de l'Horta

Aquest espai pretén acostar al visitant com es gestiona l'aigua en una ciutat i la importància d'aquest recurs per a la vida

Aigües de l'Horta i la Caixa, en col·laboració amb l'Ajuntament de Torrent, van llançar fa un mes H2Oh! Els secrets de l'aigua de la teua ciutat, un espai que pretenia acostar al visitant la importància de fer un ús eficient i sostenible de l'aigua. Així aquesta exposició, que ha estat situada en la Plaça de la Llibertat, ha rebut un total de 6.300 visites.  L'objectiu d'aquest espai era reflectir a través de diferents escenaris la importància de l'aigua per a la vida, el repte que suposa la gestió de l'aigua en les ciutats, i finalment traslladar el plantejament que Europa realitza de la sostenibilitat com l'única alternativa de futur.

 

Així mateix, l'exposició arreplegava dades de la labor que la companyia, sempre de la mà de l'Ajuntament, realitza en la localitat, passant des del subministrament d'aigua i la seua procedència, els quilòmetres de xarxa, bombaments i dipòsits que fan possible que l'aigua arribe a totes les llars, comerços i edificis públics de la ciutat, a més de la tecnologia que permet controlar en temps real la xarxa, reduir les pèrdues i adequar els cabals a la demanda. A més comptava amb curiositats com és per exemple la quantitat d'aigua que es requereix per a produir una tassa de cafè i que se situa entorn dels 140 litres. Tots açò, a través d'interactius per a captar l'atenció i cridar a la participació del visitant.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.134.85.87

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.