Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 17 de Octubre del 2017

Jornada participativa en el concurs pintura mural TorrentJove

El dissabte, una de les guanyadores del concurs pintarà el primer mural en el qual podrà participar tota la joventut que s'anime. Els guanyadors d'aquesta edició han sigut: Jaume Mora, Juanjo Gasull, Ángel Caballero i Lisa Baeblich (lyly)

Aquest cap de setmana s'inicia el projecte artístic dels premiats en la III edició del concurs de pintura mural TorrentJove 2017. Un concurs, organitzat per l'àrea de Joventut de l'ajuntament, que consisteix en un projecte de caràcter artístic i de temàtica i tècnica lliure el premi de la qual és plasmar les obres guanyadores en les parets de diferents edificis de la ciutat. 
 

Aquest dissabte 21 d'octubre, en la calle Fra Antonio Pans, se celebrarà la primera jornada de pintura, amb la gran novetat que serà participativa. La guanyadora i artista alemanya, Lisa Baeblich (lyly), pintarà la seua obra, des de les 10 h fins a les 18 h, amb la col·laboració de tota la joventut torrentina que podrà assistir i pintar al costat d'ella. Tots i totes els interessats poden assistir sense cap tipus d'inscripció. Els altres tres guanyadors d'aquesta iniciativa, dels quals dues són torrentinos, han sigut: Jaume Mora, Juanjo Gasull i Ángel Caballero. Les seues obres es plasmaran en diferents emplaçaments, fomentat l'art de carrer pels carrers. 
 

La regidora de l'àrea de Joventut, Nadia Marín, ha convidat a tots i totes a assistir a aquesta jornada participativa. “Amb aquest concurs fomentem la creativitat dels i les joves, igual que es pretén difondre l'el art a través de diferents mostres d'art de carrer”, ha assenyalat la regidora.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.204.218.79

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.