Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Dimarts, 17 de Octubre del 2017
FUTBOL

Remontada i victòria del Palau en Torrent

El millor l'emoció de la trobada de tots dos equips en el qual va poder guanyar qualsevol dels dos o perdre, portant-se la victòria el que més a temperat els nervis en la trobada per 2-4

S'esperava amb molt desig l'arribada d'aquest duel entre torrentines i palauenques, dos dels candidats al títol de lliga, les catalanes partien amb cert avantatge segons pressupost i classificació de la passada temporada ja que van ser subcampiones disputant així la promoció d'ascens. La trobada tal com es preveia va començar molt vibrant i intens per ambdues parts, amb atacs ràpids i defenses molt presionantes, la qual cosa provocava moltes imprecisions en l'última passada de tots dos conjunts i pocs tirs a porta.

Les catalanes es trobaven un punt més nervioses que les de Torrent i més quan en el minut 5 Idoia avança a les d'Angel 1-0, el gol esperona una mica més a les locals i controlen més el joc, les de Tati Torres intenten contrarestar, amb més voluntat que joc, en el minut 16 la local Ampa roba l'esfèric en el centre de camp, combina amb Neus que en ràpid contraatac bat per baix a Mariona per a posar el 2-0 en l'electrònic. Tati demana temps i canvia l'estructura en pista de les seues açò provoca que el joc visitant siga més centrat i de seguida arriben els resultats primer dues ocasions claríssimes que Aida desbarata moltapuradamente però a la tercera testarazo a l'esquadra i Estefa agafa el rebutge i fa el 2-1 per a canviar la tònica de la trobada mancant un minut, però el resultat ja no es mouria.

La segona meitat les visitants ixen més motivades i centrades i prenen les regnes del partit, les d'Angel mes nervioses veuen com les de Tati van imposant el seu joc i en el minut 26 Anna roba l'esfèric munta el contraatac i Sandra empata la trobada 2-2, el partit entra en una dinàmica nova de desconcert amb contínues pèrdues de pilota que permeten contraatacs en un i un altre bàndol però les de Palau segueixen un esglaó més que les torrentinas en la trobada, en el minut 30 nova perduda hispànica i un altre contraatac que culmina Olivella per a posar el 2-3 que encarava la trobada del costat català, Angel mana a les seues pupil·les jugar de cinc però no aconsegueixen batre la porteria de MarionaSolá, amb tant risc local i tan poca fortuna que del possible empat en el minut 39 les grogues roben la pilota, nou contraatac i Lidya fa el 2-4 per a matar el partit i donar els tres punts a Palau, que les deixa colíderes imbatidas. El millor l'emoció de la trobada de tots dos equips en el qual va poder guanyar qualsevol dels dos o perdre, portant-se la victòria el que més a temperat els nervis en la trobada.