Dimecres, 01 de Maig del 2024

Actualitzada Dimecres, 01 de Maig del 2024 a les 09:11:14 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 06 de Octubre del 2017

Descomptes en les activitats de la FDM per als majors de 60 anys

El consistori i la FDM materialitzen així una de les propostes municipals del passat ple dels majors celebrat aquesta mateixa setmana

Els majors de 60 anys tindran descomptes en les activitats proposades en la Fundació Esportiva Municipal (FDM). Es tracta d'una de les propostes llançades, aquest dimarts, en el ple dels Majors que va tenir lloc per a celebrar el Dia del Major. Fins ara només gaudien de preus reduïts les persones jubilades, pensionistes o amb diversitat funcional. No obstant açò, amb aquesta nova mesura, l'edat es redueix fins als 60 anys, tenint com a únic requisit pertànyer a un dels quatre centres de majors de la ciutat: Centre de Majors Verge del *Olivar, Centre de Majors Bellido, Centre de Majors Sant Enrique i CEAM.

D'igual manera, els descomptes que només eren en la piscina, ara s'amplien i seran per a tot l'ús d'instal·lacions i activitats proposades i organitzades per la FDM. Es tracta de rebaixes substancials en els preus habituals passant, per exemple, en la passada de la piscina d'un usuari dels 3,80 € (4,50 € dissabte, diumenge i festius) als 0.60 cèntims qualsevol dia.

Des de l'àrea d'Esports en col·laboració amb l'àrea de Benestar Social, s'ha decidit duu a terme aquesta iniciativa. El regidor Francesc Carbonell ha assenyalat que es tracta d'una reivindicació per part dels nostres majors que "ho han sol·licitat com una de les seues propostes municipals en el ple del major, i ho hem considerat una gran idea, a causa que les persones d'entre 60 i 65 anys també requereixen del descompte posat que molts i moltes ja pertanyen a centres de majors".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.217.220.114

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.