Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 03 de Octubre del 2017

Els majors de Torrent celebren el Dia Internacional de les Persones Majors amb un ple

Les propostes plantejades en el Ple de l'any passat ja han sigut resoltes. Pepita Esteban és nomenada Alcaldessa Major per un dia i presideix el Ple Municipal

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones Majors, l'Ajuntament de Torrent ha celebrat l'IV Ple Municipal del Consell Major presidit per Pepita Esteban, que enguany assumeix el càrrec d'alcaldessa per un dia. Aquest consell té com a objectiu informar i proposar iniciatives municipals en relació amb la gent gran.

La jornada s'ha iniciat amb el lliurament del bastó de comandament a Pepita, de la mà de l'alcalde Jesús Ros. Posteriorment s'han dirigit al saló de plens on han iniciat el consell i s'ha iniciat la sessió per a presentar les propostes per part dels majors. "Em sent molt il·lusionada amb el càrrec, però sobretot acontenta d'anunciar que hem aconseguit algunes de les propostes que es van exposar en el ple dónes any passat; per exemple, hem tingut activitats per als majors en les festes patronals, millora de bancs i implantació de nous i la instal·lació de la nova parada de TorrentBus al costat del centre de Sant Enric", ha assenyalat Pepita.

En el ple també ha estat present el regidor de Benestar Social, Francesc Carbonell, i diferents membres de l'equip de govern, a més de representants dels 4 centres majors de la ciutat (Centre de Majors Verge del Olivar, Centre de Majors Bellido, Centre de Majors Sant Enrique i CEAM). "És molt important per a l'ajuntament que els majors expressen les seues necessitats, ja que són una part essencial en la nostra societat posat que tenen experiència i coneixements i poden presentar grans idees que a la resta ens passen desapercebudes. Hui és un bon moment per a realitzar este diàleg i que participen de manera activa en el nostre dia a dia", ha destacat l'alcalde.
 

A més, l'alumnat del CEIP Sant Joan Baptista ha estat present en el ple i han aprofitat l'ocasió per a recitar algunes poesies sobre persones majors. "Hui s'ajunten ací dues generacions: majors i infantils, i les dues poden conjuminar i aportar moltes idees per a millorar la nostra ciutat i convertir-la en un espai satisfactori per a totes les edats", ha manifestat Jesús Ros.
 

Entre les propostes per a enguany han destacat les de seguretat ciutadana, ja que s'ha sol·licitat la implantació d'una alarma antirrobatoris en els centres de majors per a evitar que puguen entrar a robar; sessions d'orientació sobre les normes de seguretat vial en els centres de majors; o la modificació de passos de vianants.
 

Carbonell ha tancat el ple donant les gràcies a tots els assistents; l'enhorabona a Pepita Esteban pel seu treball i labor en els centres de persones majors; i ha assenyalat la importància de les propostes aportades ja "que es tracten de bones idees i amb gran fonament, per la qual cosa anem a estudiar-les perquè l'any que ve quan tornem a celebrar aquest ple es puga anunciar, igual que enguany, que hi ha un gran nombre de propostes ja solucionades", ha argumentat el regidor.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.228.88

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.